fbpx

Președinte al Consiliului de Administrație

Image

Conf. univ. dr. Andy Corneliu Puşcă

andypusca@univ-danubius.ro

Absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Danubius” din Galaţi și, în același an, 1999, licenţiat în Ştiinţe Administrative la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, am devenit cadru didactic imediat după absolvirea facultății.

Am profesat în calitate de avocat, dar am revenit la prima mea pasiune, aceea de a fi profesor. Am colaborat cu mai multe instituții de învățământ superior, predând la cele mai prestigioase universități din România. Amintesc experiențe profesionale extraordinare trăite la Institutul Național al Magistraturii unde am coordonat activitatea magistraților stagiari; apoi am predat cursul de drept civil în cadrul Academiei de Poliție și la Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative, București.

Deoarece sufletul mi-a rămas întotdeauna la Galați, am ales, în anul 2008, să îmi dedic întreaga energie și să pun în practică o viziune îndrăzneață pentru acea perioadă în care exista o acerbă concurență a instituțiilor de învățământ superior din România, aici, la Universitatea ”Danubius” din Galați.

Am reușit, prin măsuri strategice eficiente, prin găsirea unor soluții alternative, să ne diversificăm ofertele și să schimbăm abordarea. Și toate acestea datorită unui personal dedicat, studenților entuziaști și absolvenților atașați Universității noastre.

In calitate de Președinte al Universității, impreuna cu echipa mea, abordăm viitorul Universității ”Danubius”, universitatea modernă care a valorificat vechile tradiții ale educației superioare, ca adevărați vizionari strategici, asumându-ne noua mentalitate de project management, indiferent de palierul în care activăm: educație, cercetare- dezvoltare – inovare sau servicii.

Internaționalizarea, antreprenoriatul, open și on-line sunt termenii- piloni care vor susține și vor direcționa determinarea noastră de a îndeplini obiectivele misiunii Universității ”Danubius”, universitatea care a reușit să se conecteze comunității globale prin calitatea, profesionalismul, entuziasmul și implicarea oamenilor săi: studenți, profesori, personal nedidactic, absolvenți.

www.andy.pusca.ro

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.