fbpx

Târguri de carieră

Eşti interesat de găsirea unui job în UE? Urmăreşte zilele europene ale locurilor de muncă.

De aici aici poți accesa Raportul Piața forței de muncă în 2022 – este rezultatul unui research realizat cu 337 de manageri de top, specialiști în recrutare sau directori HR din companii medii și mari.

Aici poți accesa raportul Piața forței de muncă în 2021 - află  informații despre toate schimbarile pietei fortei de munca din Romania in 2021, în urma unui research realizat cu 337 de manageri de top, specialisti in recrutare sau directori HR din companii medii si mari.

Hipo.ro a realizat o analiză a pieței forței de muncă din România anului 2020, cu contribuția a 449 de manageri de top, specialiști în recrutare sau directori HR din companii medii și mari. Descarcă acum Piața forței de muncă în 2020 - Raport Hipo.ro din care poți afla printre altele ce salariu poți câștiga, când ar trebui să ceri o mărire de salariu, ce oportunități de carieră sunt disponibile.

Descarcă Ghidul de Angajare pentru Tineri - ediția 2019 din care poți afla printre altele ce salariu poți câștiga, când ar trebui să ceri o mărire de salariu, ce oportunități de carieră sunt disponibile.

Aici puteţi citi sfaturi oferite de 330 de specialisti HR privind creşterea şanselor de angajare în 2018. Descarcă şi Raportul HIPO 2018 pentru informaţii privind piaţa muncii în 2018, profilul candidatului acestui an, abilităţile căutate de angajatori la candidaţi, alte sfaturi în domeniu.

 

Finance Recruitment Day

Finance Recruitment Day din 16 martie 2022, este un eveniment online dedicat exclusiv tinerilor studenți, proaspăt absolvenți dar și pasionaților domeniilor economice precum: finanțe, audit, taxe, contabilitate, bănci, juridic, etc.

Specialiști din domeniu, precum: Head of Finance, Senior Manager, General Manager în Finance, CEO, CFO, reprezentanții unor companii de top și invitați speciali, te așteaptă să îți dezvăluie secretele unei cariere de succes.

Tema ediției de anul acesta este ”Sneak peek into the Finance Journal! How to master a career in Finance?” Ești pregătit pentru ce urmează?

Companiile participante vor aduce o mulțime de oportunități de carieră pentru tine, de la internshipuri, programe de management trainee până la joburi entry level.

Pune bazele carierei tale chiar la eveniment. Înscrie-te chiar acum și participă la sesiunile de Digital Speed Interview cu reprezentanții companiilor și fă-te remarcat!

Mai multe informații sunt disponibile aici.

 

Angajatori de TOP, 21 martie - 1 mai 2022 - eveniment online

- Angajatori de TOP Business: Stiinte Sociale – Limbi Straine – Economie: 21 martie - 21 aprilie 2022 - eveniment online

-Angajatori de TOP Tech: Tehnologie - Inginerie – Matematica: 28 martie - 1 mai 2022 - eveniment online

 

Târgul Virtual de Carieră ACCA - 21 octombrie 2021

 

Angajatori de TOP Business, Ediție online: 4 octombrie – 7 noiembrie 2021

Dacă ești în căutarea unui job sau un program de internship/trainee sau pur si simplu dorești să îți schimbi domeniul în marketing, vânzări, finanțe, bănci, resurse umane, achiziții, customer-support, PR sau juridic participă la eveniment în perioada 4 octombrie- 7 noiembrie 2021.

Printre companiile care vor urca pe scena Business se numara: Continental, TELUS International, Penny, Allianz Services, Vodafone Romania, Auchan Romania, Genpact, British American Tobacco Romania, Raiffeisen Bank, BCR, Grupul Enel, Linde Global Services Romania SRL, Hella Romania, Veeam Software, Schlumberger, ENGIE Romania, Accenture, Teleperformance Romania, Devmind, HP Inc, Societe General Global Solution Centre (SG GSC),Mega Image, Sustainalytics, a Morningstar company, Valoris Center, Ascensos, Regina Maria, Majorel, Philip Morris, Smithfield Romania, METRO Cash & Carry Romania, Michelin, EVERIENCE ROMANIA

Ai acces VIP la profesioniștii care iau decizia de angajare. Vei putea interacționa live pe 4 noiembrie, cu angajatorii direct din confortul casei tale, fără stres sau timpul investit pentru a ajunge la interviu.

Mai multe informații găsești aici.

 

Angajatori de TOP Business 22 – 31 martie 2021

Dacă ești interesat de un job sau un program de internship/trainee în marketing, vânzări, finanțe, bănci, resurse umane, achizitii, customer-support, PR sau juridic te asteptam online în perioada 22-31 martie 2021 alaturi de cei mai activi angajatori.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

 

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, 16 iunie – 13 august 2021

Participă la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 și bucură-te de oportunitățile create pentru tine de organizatori și firmele participante.

Intră pe pagina de pe Hipo.ro și poți găsi joburi pentru candidați cu 0-3 ani experiență, programe de internship pentru studenți, masteranzi și absolvenți în cadrul companiilor participante la Târgul Virtual pentru Absolvenți 2021.

Pagina de pe Hipo.ro este în curs de actualizare, așa că reintră pe ea în această perioadă, pentru a te asigura că ai cele mai noi informații.

 

Finance Recruitment Day – 17.03.2021

Anul acesta ești așteptat cu:

- Oportunități de internshipuri, joburi entry-level si programe de management-trainee oferite de unele dintre cele mai mari companii din domeniu din România;

- Networking direct la standurile virtuale ale companiilor participante;

- Participarea la Digital Speed Interviews cu reprezentanții companiilor și posibilitatea de a ajunge astfel pe short list-urile acestora;

- O agendă bogată și flexibilă, de unde poți alege una sau mai multe sesiuni care sunt de interes pentru tine: Keynote-uri sustinute de speakeri de top ai companiilor participante și alti invitați speciali din domeniu, Masterclass-uri, Challenger Toolbox.

Ediția de anul acesta se va desfășura sub tema Matching Finance areas with your abilities și va avea loc în totalitate ONLINE! Participă dacă:

- Ești student sau proaspăt absolvent al unei facultati cu profil economic, juridic sau te pasionează domeniul finanțelor;

- Cauți un internship sau job entry-level care să îți lanseze viitoarea carieră în finanțe;

- Îți place să lucrezi cu numerele și ești atent la detalii;

- Te-ai implicat în activități extracurriculare, ai făcut voluntariat, ai avut rezultate deosebite în timpul studiilor sau ai beneficiat de expunere internațională.

Mai multe informații găsești aici.

 

Târgul Virtual de Carieră ACCA

Data: 26 noiembrie 2020

Evenimentul virtual va putea fi accesat de la orice pc, mobil sau tabletă cu acces la internet.

Participarea este gratuită dar necesită înregistrare pe următorul link: Inregistrare gratuita Targul Virtual de Cariera ACCA - 26 noiembrie 2020

Participă la Târgul virtual de carieră ACCA pentru că:

Găsești job-uri și oportunități de carieră unice;

Afli în ce direcție să-ți dezvolți cariera;

Primești sfaturi de la manageri de top în finanțe

Vezi agenda și detalii.

Succes!

 

Târgul de carieră Angajatori de Top

Ești în căutarea unui loc de muncă? Participă la Angajatori de Top și bucură-te de oportunitățile create pentru tine de organizatori și firmele participante.

Târgul de carieră se va organiza exclusiv în mediul online și va reuni companii de top, multinaționale și locale din țară care vor fi prezente cu cele mai noi oportunități de carieră. Edițiile se vor desfășura pe parcursul a 30 de zile și vor avea loc în Timișoara iar ediția din București va fi la nivel Național și va acoperi orașe precum: București, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași.

Companiile interesate să participe la Angajatori de TOP – edițiile online- se pot înscrie printr-un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro, până pe data de 9 octombrie.

- Angajatori de TOP Timișoara – ediția online – 14 octombrie – 14 noiembrie

- Angajatori de TOP Național – ediția online – 21 octombrie – 21 noiembrie

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Notița social-media Career4u.

 

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2020

- Perioadă: 17 Iunie - 14 August 2020;

- Modalitate de desfășurare: eveniment online.

Dacă ești student, masterand sau proaspăt absolvent și esti în căutarea unui program de internship plătit sau un job, participă la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți până pe 14 august 2020.

Candidații care se înscriu pe www.hipo.ro începând cu data de 18 iunie 2019, ora 00:00 și își completează un CV în proporție de minimum 50% până la data de 16 august 2019, ora 23:00 sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru câștigarea un voucher eMAG în valoare de 1500 RON!

Detalii găsești aici.

  

Târgul de carieră Angajatori de Top

Indiferent de categoria în care te încadrezi: începător - student, proaspăt absolvent; experimentat – entry level, middle-level sau avansat – senior, participă la Angajatori de Top și bucură-te de oportunitățile create pentru tine de organizatori și firmele participante:

- Târgul de carieră Angajatori de TOP Timișoara ONLINE: Centrul Regional de Afaceri, 20 martie - 20 aprilie 2020

- Târgul de carieră Angajatori de TOP București ONLINE : Sala Palatului, 27 martie - 27 aprilie 2020

- Târgul de carieră Angajatori de TOP Constanța ONLINE: Pavilionul Expozițional, 11 aprilie – 11 mai 2020

- Târgul de carieră Angajatori de TOP PLOIEȘTI: Hotel Prahova Plaza, 9 Mai 2020

 

Comunicat de presă - Ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

Agenția Națională a Ocupării Forței de Muncă anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier –gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Menționăm că, pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 –35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

În vederea înregistrării aplicațiilor, studenții interesați de această oportunitate, se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenției județene/municipale pentru ocuparea forței de muncă din județul în care studiază/domiciliază.

Informații suplimentare găsiți aici.

Înregistrarea persoanelor se va desfășura în perioada 13.01.2020 –14.02.2020.

 

ANGAJATORI DE TOP VIRTUAL

În perioada 4 – 24 noiembrie 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a 14-a ediție a evenimentului Angajatori de TOP Virtual. Accesează platforma și explorează profilele celor 160 de companii ce oferă peste 9000 de oportunități de carieră din industrii precum IT&C, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Finance & Banking, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Automotive, Retail, Turism, Marketing & Comunicare. Prin intermediul acestui eveniment atât studenții, cât și tinerii profesioniști își pot găsi cele mai potrivite oportunități de carieră în orașe precum BucureștiIașiCluj-NapocaTimișoaraBrașovConstanța și multe alte orașe din țară.

Explorează noutățile privind târgul Angajatori de TOP Virtual.

Intră acum pentru detalii aici.

  

Târg de carieră – Angajatori de Top

Explorează oportunitățile oferite prin Târgului de carieră Angajatori de Top dacă ești student, masterand sau absolvent:

Angajatori de Top Timișoara, Centrul Regional de Afaceri, 18-19 octombrie 2019;

Angajatori de Top București, Sala Palatului, 25-26 octombrie 2019.

Actualizare:

Câteva oportunități de care poți beneficia participând la evenimentul din București:

- Poți discuta cu reprezentanții celor 130 companii de top din zona. Groupe Renault Romania, Regina Maria, Leroy Merlin, Molson Coors GBS, Edenred Digital Center, Peek & Cloppenburg, eSky, Crédit Agricole, Capgemini Romania, Euler Hermes Romania, Farmexim și mulți alții își caută noi colegi;

- Îți poți găsi jobul dorit printre cele 6000 de oportunități de carieră, în diverse domenii precum: Inginerie, IT&C, IT&Automotive, Vânzări, Servicii&BPO, Resurse Umane, pentru toate nivelurile de experiență: entry-level, middle și senior;

- Poți participa gratuit la SkillShop-uri de dezvoltare pentru cariera ta - locurile sunt limitate;

- Poți participa la Conferintele TechTalks susținute de profesioniști specializați în Machine Learning and AI, Smart Everything, Emerging Tech, Robotic Process Automation;

- Poți câștiga un: 3 vouchere eMAG în valoare de 1000 RON.

Sursa: Newsletter HIPO

Succes!

 

Calendarul ANOFM pentru desfăşurarea burselor locurilor de muncă în anul 2019

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a anunţat graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în acest an. Astfel, în data de

12 aprilie 2019intervalul orar 09:00-13:00 - va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți. La Galati evenimentul va avea loc in Corp D - Facultatea de Inginerie, strada Domneasca nr. 111 (vis-a-vis de Catedrală);

Actualizare: Notiță publicată pe social-media CCOC și album

18 octombrie a.c., va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici. La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate. Evenimentul se va desfășura simultan în două locații, începînd cu ora 09:00, astfel: în municipiul Galați va avea loc începând cu ora 09:00, în holul Universității "Dunărea de Jos" Galați, iar în municipiul Tecuci, la sediul AJOFM Tecuci. 

Detalii aflați aici.

Actualizare: Notiță publicată pe social-media CCOC și album

Sursa: AJOFM Galați

 

850 de joburi și internship-uri la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți, perioada 18 iunie-16 august 2019

De pe 18 iunie până pe 16 august, dacă ești student, masterand sau proaspăt absolvent poți să îți găsești job-ul potrivit la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți:

- Alege din 850 de joburi entry level, cu experiență 0-3 ani, de la nivel național;

- Descoperă cele 36 de companii de top care recrutează pentru domenii precum IT&C, Inginerie, Servicii&BPO, Retail, FMCG, Construcții, Marketing sau Financiar-Bancar;

- Dobândește experiență practică și alege din 65 de programe de recrutare plătite pentru tineri;

- Participă la tragerea de sorți pentru un voucher eMAG de 1500 de RON (Candidatii care se înscriu pe www.hipo.ro începând cu data de 18 iunie 2019, ora 00:00 și își completează un CV în proporție de minimum 50% până la data de 16 august 2019, ora 23:59 intra automat în tragerea la sorți. Crearea unui cont nou durează mai puțin de 2 minute și se poate face atât prin completarea formularului de pe Hipo, cât și prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn);

- Descarcă Ghidul de Angajare pentru Tineri - ediția 2019 din care poți afla printre altele ce salariu poți câștiga, când ar trebui să ceri o mărire de salariu, ce oportunități de carieră sunt disponibile.

Succes!

 

Târgul de carieră Angajatori de TOP Virtual, 15 aprilie - 5 mai 2019 

În perioada 15 aprilie - 5 mai 2019, pe www.hipo.ro are loc cea de-a treisprezecea ediție a evenimentului Angajatori de TOP Virtual. Fie că ești student sau tânăr profesionist, accesează platforma și vei întâlni peste 160 de companii ce oferă peste 9000 de oportunități de carieră în industrii precum IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism, Marketing & Comunicare și Agenții de Recrutare. Printre firme se numără: London Stock Exchange Group, Kaufland Romania, British American Tobacco, Veeam Software, Playtika, Banca Transilvania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Lidl Romania, Computer Generated Solutions Romania, Ubisoft, TELUS International Europe, Allianz Technology, Bitdefender, BearingPoint, Siemens Industry Software, Adecco, dm drogherie markt, Flex, HELLA, Kimball, Leroy Merlin, Nokia, RapidSolution, Finastra, HP Inc, Philip Morris Romania, Orange Romania, KMG International - Rompetrol, JTI Romania, Societe Generale European Business Services.

Informații suplimentare găsești aici.

 

Târgul de carieră Angajatori de TOP, 2019

Angajatori de TOP este cel mai important târg de carieră dedicat profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui job. Fiecare ediție îți oferă acces la peste 130 de companii și 6000 de joburi în București și peste 70 de companii și 3000 de joburi în Timișoara.

Angajatori de TOP TIMIȘOARA, Centrul Regional de Afaceri, 15 - 16 Martie 2019

Angajatori de TOP BUCUREȘTI, Sala Palatului, 5 - 6 Aprilie 2019

- Angajatori de TOP Virtual: 15 aprilie - 5 mai, Hipo.ro

Târgul de carieră Angajatori de TOP Virtual

În perioada 5 noiembrie - 2 decembrie 2018, pe www.hipo.ro are loc cea de-a douăsprezecea ediție a evenimentului Angajatori de TOP Virtual. Accesează platforma și întâlnește peste 160 de companii ce oferă peste 9000 de oportunități de carieră din industrii precum IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Prin intermediul acestui eveniment atât studenții, cât și tinerii profesioniști își pot găsi cele mai potrivite oportunități de carieră în orașe precum BucureștiIașiClujTimișoara sau în alte orașe importante din România.

 

Anunţ!

Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră invită studenţii şi absolvenţii danubieni interesaţi de găsirea unor oportunităţi pe piaţa muncii să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul va avea loc vineri, 19.10.2018 începând cu ora 08:45, simultan în Galaţi şi TecuciAici găsiţi informaţii suplimentare transmise de AJOFM Galaţi.

Participarea este importantă pentru cunoaşterea pieţei muncii locale, să ştiţi ce aşteptări au angajatorii şi cu ce oportunităţi vin.

O bună prezentare poate constitui un prim pas spre angajare.

Pentru consiliere privind CV-urile, modalitatea de prezentare, sfaturi, vă aştept în Biblioteca Universităţii „Danubius”, în perioada luni - joi (15-18.10.2018), intervalul orar 10:00- 14:00.

Programare puteţi face la email: antonetaglod@univ-danubius.ro

Aici găsiţi notiţă făcută la Bursa generală a locurilor de muncă din Galaţi din 20 aprilie 2018. Este disponibil şi albumul.

Update: Aici puteţi citi notiţa făcută la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din 19 octombrie 2018. Este disponibil şi albumul.

 

Comunicat de presă - ANOFM anunţă calendarul Burselor locurilor de muncă din anul 2018

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă pentru anul 2018:

- În data de 20.04.2018, se va desfășura la nivel naţional Bursa Generală a Locurilor de Muncă - obiectivul principal este creşterea gradului de ocupare, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant; Anunțul AJOFM Galați este disponibil aici.

-În data de 19.10.2018 începând cu ora 08,45 se va desfășura Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi şi este dedicată tinerilor care au părăsit băncile școlilor și universităților. Evenimentul are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă cu agenţii economici.

Totodată, pe parcursul întregului an, agenţiile pentru ocupare a forţei de muncă vor organiza burse la cererea pieţei muncii, precum cele pentru tinerii cu risc de marginalizare socială, pentru persoane cu dizabilităţi, sau oricare alte grupuri considerate vulnerabile, precum şi pentru diferite meserii sau ramuri de activitate, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale.

Comunicatul de presă poate fi citit aici.

 

 Update: Informaţii privind Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment care va avea loc în data de 19.10.201 (vineri), puteţi citi aici.

Angajatori de TOP București - octombrie 2018

Timișoara: 19-20 octombrie 2018 la Centrul Regional de Afaceri

București: 26-27 octombrie 2018 la Sala Palatului

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din țară, ce reuneste peste 70 de companii în Timișoara și 130 de companii în București revine în această toamnă și te premiază cu 3 vouchere eMAG în valoare de 1000 RON.

Fie că îți dorești să-ți găsești un program de internship, trainee, job part-time sau full-time, la Angajatori de TOP poți profita de cele peste 3000 de oportunități disponibile în Timișoara și 6000 în București, potrivite fiecarui nivel de experiență: entry, middle sau senior.

Dacă ești profesionist, student sau tânăr absolvent ești așteptat la târgul de carieră Angajatori de TOP. În cadrul evenimentului îți punem la dispoziție elementele de care ai nevoie pentru a-ți construi cariera dorită: companii de top, o diversitate de joburi, interacțiune directă cu angajatorul, programe de internship & trainee, workshop-uri pentru dezvoltarea ta personală și profesională, consiliere.

Iată ce trebuie să faci pentru a intra automat în cursa pentru unul dintre cele 3 vouchere eMAG în valoare de 1000 RON:

1. Înscrie-te în perioada:

13 Septembrie - 18 Octombrie 2018 - Angajatori de TOP Timișoara

13 Septembrie - 25 Octombrie 2018 - Angajatori de TOP București


2. Actualizează-ți și descarcă-ți CV-ul în format Barcode;

3. Vino cu el la Angajatori de TOP și scanează-l la cel putin o companie dintre cele prezente.

Detalii găsești aici.

 

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, 12 iunie-13 august 2018

Dacă ești student, masterand sau proaspăt absolvent și esti în căutarea unui program de internship plătit sau un job entry-level participă la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi până pe 13 august 2018.

Cum te poți bucura din plin de acest eveniment?

- Alege din 800 de joburi pentru cu 0-3 ani experiență, la nivel național;

- Află despre oportunitățile de carieră a peste 30 de companii de top din domenii precum IT&C, Financiar - Bancar, Servicii&BPO, Logistică, FMCG, Retail, Inginerie, Construcții sau Marketing;

- Descoperă 60 de programe de recrutare plătite pentru tineri, la nivel național;

- Participă la tragerea la sorți pentru o Tabletă Lenovo Yoga Tab 3 10.1 la care vei participa automat dacă îți înscrii CV-ul pe Hipo.ro;

Descarcă Ghidul de Angajare pentru Tineri, din care poți afla totul despre salariile absolvenților la primul job, beneficiile oferite juniorilor, oportunitățile de carieră disponibile și tot ce trebuie să știi dacă îți cauți un job.

Succes!

 

Târgul de carieră Angajatorii de TOP Virtual

În perioada 2 aprilie-22 aprilie 2018, pe www.hipo.ro are loc cea de-a 11 ediție a evenimentului Angajatori de TOP Virtual.

Accesează platforma și vei întâlni peste 140 de companii ce oferă peste 6000 de oportunități de carieră din industrii precum IT, Servicii de BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare.

Prin intermediul acestui eveniment atât studenții, cât și tinerii profesioniști își pot găsi cele mai potrivite oportunității de carieră în orașe precum BucureștiIașiClujTimișoara sau în alte orașe importante din România.

Mai multe informații găsești aici.


Angajatori de TOP este cel mai important târg de carieră dedicat profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui job:

- Angajatori de TOP Timișoara, Data: 16 - 17 martie 2018, Locație: Centrul Regional de Afaceri;

- Angajatori de TOP București, Data: 23 - 24 martie 2018, Locație: Sala Palatului.

Înscrierea la târgul de joburi îți oferă:

- Acces la companii și miile de joburi puse de acestea la dispoziția studenților, absolvenților și tinerilor profesioniști;

- Zeci de SkillShop-uri pentru dezvoltarea ta profesională și personală;

- Acces gratuit la Ghidul “Softskill-urile cele mai căutate de angajatori” acesta te va ajuta să știi care sunt abilitățile pe care ar trebui să le deții și care sunt tendințele de pe piața forței de muncă în următorii ani. De asemenea, îți vor fi puse la dispoziție testimoniale din partea specialistilor în HR care îți vor fi utile în identificarea punctelor tale forte, astfel încât interviul și interacțiunea cu angajatorul să nu îți mai ridice probleme;

- Șansa de a câștiga prin tragere la sorți un Iphone 8 - pentru candidații dinamici. Află de aici ce trebuie să faci pentru a fi fericitul câștigător.

Mai multe informații privind evenimentul de carieră găsești aici.

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.