fbpx

Danubius Foreign Language Centre

Despre Centru

Centrul de limbi străine al Universității Internaționale Danubius se ocupă cu organizarea de cursuri pentru învățarea de limbi străine. În prezent derulăm cursuri de limba engleză, italiană, spaniolă, franceză și română, indiferent de naționalitatea cursantului.

Suntem aici pentru a vă oferi oportunitatea îmbunătățirii competențelor lingvistice, ceea ce vă poate conduce spre explorarea și descoperirea unei lumi noi și fascinante, deschizând uși către culturi diverse și posibilități nelimitate.

Totodată în cadrul centrului autorizat ECL, puteți susține examenul de certificare a competențelor lingvistice, util pentru echivalarea notei la examenul de bacalaureat sau înscrierea la programe universitare și/sau postuniversitare cu predare într-o limbă straină.

Certificatul internaţional de competenţe lingvistice ECL se eliberează de către SECRETARIATUL CONSORTIULUI ECL, în două limbi de circulaţie internaţională: engleză şi limba care a fost evaluată. Certificatele ECL au valabilitate nelimitată în timp, şi sunt recunoscute în întreg spaţiu european, în America Centrală şi America de Sud.

 

  • Avem o echipă dedicată de profesori pasionați și experimentați, gata să vă ghideze în călătoria dumneavostră de învățare.
  • Oferim cursuri pentru diferite niveluri de competențe, de la începători la avansați.
  • Pentru cei ce au un program încărcat sau doresc să învețe de acasă, avem cursuri online interactive.
  • Organizăm workshopuri și evenimente care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile lingvistice și să înțelegeți mai bine cultura limbii studiate
© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.