fbpx
 • Ionuț Turturică este din Brăila, iar în ciuda vârstei sale a ales să fie student la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Danubius. Ionuț este absolvent al Grupului Școlar Agricol Brăila, lucrează ca asistent veterinar, iar de 20 de ani locuiește în Vrancea și este referent, în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Vrancea.

   

  Cât despre alegerea acestei Facultăți, Ionuț ne-a spus că: „Am ales Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, pentru a căpăta cunoștinte noi, chiar dacă nu au legatură cu domeniul de activitate al profesiei mele.”

   

  În ceea ce privește relația de comunicare cu profesorii,

  ...

  Citeste mai mult

 • Cristian Pușcașu - ”Un om fără pasiuni este un om care nu trăiește!”

  Cristian Pușcașu este un fotograf pasionat, absolvent al Facultății de Știința Calculatoarelor, programator de aproape 15 ani și cursant, în an terminal, al Colegiului Danubius, specializarea Cameraman-Fotoreporter.

  Cristian  a ales acest drum datorită: „pasiunii pentru arta fotografică, ce îmi ocupă timpul liber de mai bine de 10 ani. Crearea specializării de Cameraman - fotoreporter din cadrul Colegiului Danubius a fost o ocazie foarte bună de a mă specializa și certifica în acest domeniu.”

  Cristian este un cursant eminent, dornic de a descoperi și învăța lucruri noi, iar în ceea ce privește relația de comunicare cu

  ...

  Citeste mai mult

 • Florin Cornel Teodorescu este elev în anul I, în cadrul Colegiului Danubius, specializarea Cameraman-Fotoreporter. El a ales acest drum, după cum a și mărturisit:  „Din dorința de a mă perfecționa, de a fi în pas cu noutățile, curiozitatea și mai ales dragostea pentru fotografie și imagine. Să investești în tine, în pasiunile și lucrurile care-ți aduc plăcere oferă multă satisfacție și bucurie. Am fost inspirat, pentru că, aici am găsit un ambient prietenos, profesionist, pozitiv, propice pentru a dezvolta noi proiecte și materializa noi idei.”

  Pentru Florin, după șah,  fotografia reprezintă cea mai mare dragoste:  „A vedea în sine este un act creativ, cita Henri Matisse. Tot ce ne înconjoară poate fi o sursă de

  ...

  Citeste mai mult

 • Georgiana-Sabina Rusescu

   

  Rusescu Georgiana-Sabina este studentă în anul II în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale, la specializarea Comunicare și Relații Publice, studentă care își dorește să își hrănească pofta de informare în materie de cât mai multe domenii.

  Înainte de a urma studiile universitare, Sabina a urmat studiile într-o școală postliceală din orașul Brăila, ca asistent de farmacie, însă despe acest lucru ne-a spus că: „mi-am dat seama că nu mi se potrivea. Am decis să-mi iau o perioadă de pauză în care să mă descopăr pe mine și apoi într-o zi m-am decis că vreau să fac o facultate și nu am vrut să plec departe, așa că am intrat să văd programa

  ...

  Citeste mai mult

 • Mioara Șerban este studentă în anul I la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și a ales Universitatea “Danubius”, despre care spune că: „m-a ajutat să îmi descopăr adevărata valoare și cel mai important lucru, să nu renunți niciodată la visurile tale”.

  Înainte de urma studiile universitare, Mioara a urmat cursurile de asistent medical generalist, apoi dorindu-și foarte mult o carieră în domeniul criminalistic, tânăra a ales Facultatea de Drept a Universității Danubius. Însă despre acest lucru ne-a mărturisit: „Lucrurile se pot schimba, doar așa ne dăm seama ce ne dorim de la viață, mai bine mai devreme decât mai târziu. În acel moment am simțit că trebuie să renunț. Nu regret nimic, pentru că tot ceea ce am învățat

  ...

  Citeste mai mult

 • Cosmina Mioara Tenie – un viitor psiholog ludic

   

  Cosmina Mioara Tenie, studentă în anul I la Facultatea de Psihologie și Științe Biomedicale, a ales Universitatea “Danubius” drept alma mater deoarece și în trecut a mai stat pe băncile instituției, perioadă despre care spune că “a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea”.

   

  Prima facultate a fost cea de Științe Economice și Administrative. “Îmi amintesc, cu drag, de acea perioadă, pentru că atât colegii, cât și profesorii, creau un mediu care mă determina să merg, cu drag, la cursuri. Îmi plăcea foarte mult să răspund la seminarii și cursuri și nu mă simțeam deloc stresată”, ne-a spus

  ...

  Citeste mai mult

 • Sergiu Bularda – un informatician de nota 10

  Sergiu-Constantin Bularda este studentul Facultății de Științe Aplicate a Universității “Danubius”. El a ales acest drum academic datorită reputației instituției, iar, după primul an de studii, mărturisește că “tot ce se spune de bine este adevărat și că profesorii sunt foarte bine pregatiți”.

  Sergiu s-a implicat în proiectul cu tematică din zona astronomiei, organizat, recent, de către Universitate, și susținut de Liga Studenților. “Totul a ieșit cum trebuia și chiar am fost plăcut impresionat cunoscând și alți studenți, colegi de la specializări diferite”. Anul trecut, timp de câteva săptămâni, el a fost și voluntar în cadrul Biroului IT și ne-a spus că va

  ...

  Citeste mai mult

 • Cecilia Olteanu – un înger de om

  Cecilia Olteanu este studenta Facultății de Psihologie a Universității “Danubius” din Galați. Una dintre marile ei bucurii este să se trezească dimineața și “în doar câteva minute, sa fiu pe holurile Universității, îndreptându-mă cu nerabdare și curiozitate spre sala de curs”.

  Cecilia este recunoscatoare că acei “mari ai noștri” au făcut eforturi pe care, uneori doar ei le cunosc, astfel încât să învățăm “acasă”, iar pentru ea, acest lucru înseamnă Galați, iar Danubius - la ea acasă.  

  Studenta ne-a explicat că, încă de la început, a ales să se integreze prin acțiuni de colectiv, asumându-și responsabilități de an. Ea consideră că trebuie să investească

  ...

  Citeste mai mult

 • Bogdan Gotu – un tânăr caleidoscopic

  Bogdan Gotu este student în anul al doilea la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității “Danubius” iar convingerea lui este că “a fi student danubian este o oportunitate oferită tinerilor din această regiune, aceea de a studia într-o universitate cu un nivel ridicat al calității educației superioare”. Pentru Bogdan, a fi student la “Danubius” “implică dorința personală de autodepășire în plan academic și disponibilitatea de adaptare pentru a învăța noi șabloane de gândire, auxilare dezvoltării și formării competențelor sociale”.

  Inteligent și dinamic, tânărul s-a implicat, încă din primul an, într-un număr mare de activități

  ...

  Citeste mai mult

 • Daria-Elena Iftode – “Puștoaica Atotștiutoare”

  Jovială și sociabilă, Daria-Elena Iftode este studentă, în anul al II-lea, la specializarea “Psihologie”, a Facultății de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității “Danubius” din Galați. Tânara a ales să urmeze cursurile “diamantului de pe Dunăre” datorită colectivului profesoral tânăr și a bazei materiale vaste pe care instituția o oferă, fiind motivată și de succesul absolvenților universității.

  Daria nu a pierdut timpul și, boboacă fiind, a decis să se înscrie în Liga Studenților. Această calitate i-a oferit deja posibilitatea de a face parte dintr-o serie de proiecte danubiene deosebite. Astfel, Daria a fost voluntar în cadrul

  ...

  Citeste mai mult

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.