fbpx
Studentul lunii februarie

Studentul lunii februarie

Cosmina Mioara Tenie – un viitor psiholog ludic

 

Cosmina Mioara Tenie, studentă în anul I la Facultatea de Psihologie și Științe Biomedicale, a ales Universitatea “Danubius” drept alma mater deoarece și în trecut a mai stat pe băncile instituției, perioadă despre care spune că “a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea”.

 

Prima facultate a fost cea de Științe Economice și Administrative. “Îmi amintesc, cu drag, de acea perioadă, pentru că atât colegii, cât și profesorii, creau un mediu care mă determina să merg, cu drag, la cursuri. Îmi plăcea foarte mult să răspund la seminarii și cursuri și nu mă simțeam deloc stresată”, ne-a spus studenta.

 

Ceea ce ea a apreciat a fost faptul că Universitatea punea la dispoziție posibilitatea schimbului de experiențe cu alte medii academice, spații de recreere în timpul pauzelor, dar mai ales faptul că profesorii erau foarte cooperanți.

 

“Bine ai revenit acasă!”, i s-a spus Cosminei la depunerea dosarului pentru specialitatea care face parte dintr-un domeniu care o atrage și care, zice ea, o va ajuta să se dezvolte în direcția dorită.   

 

Studenta s-a implicat în proiectele Universității încă de la prima sa interacțiune cu Danubius și face acest lucru în continuare: “Mi-am adus aportul, printre altele, la editarea unui dicționar economic, iar acum, la Psihologie, am debutat ca solistă, cântând la un eveniment privat, intern. De asemenea, am fost invitată să cânt și la un eveniment caritabil care s-a desfășurat în cadrul Universității - un eveniment care m-a făcut extrem de fericită și mi-a îndeplinit o mare dorință”.

 

Cosmina consideră că “dacă îți dorești o viață universitară ca în filme, calitatea de student danubian îți oferă această experiență datorită mediului prietenos, deschis să te ajute, să te facă să evoluezi”. În plus, “Nu ești forțat să înveți, ești determinat și satisfacțiile sunt pe măsură”, ne-a mărturisit ea.

 

Studenta este pasionată de muzică. Ea a luat lecții de canto, dar exersează și singură, încercând mereu să se perfecționeze. “Este o pasiune pe care am iubit-o dintotdeauna, dar pe care o materializez de puțin timp. De aceea, pot să spun că sunt la început și că am multe de învățat”, ne-a spus aceasta.

 

Tânăra se autocaracterizează ca fiind un om pozitiv și plin de viață. Îi place să se documenteze în permanență și să învețe lucruri noi. Este deschisă provocărilor și are mereu idei noi. De asemenea, are mulți oameni de calitate în jur.

 

În încheiere, Cosmina ne-a mărturisit că îi place să aducă fericire și voie bună acolo unde acestea lipsesc, pentru că se străduiește să împartă timp, bucurie și fericire tuturor celor din jur.

 

Lector univ. dr. asoc. Petra Alina Marinescu

Consultant PR&MEDIA


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.