fbpx
Studentul lunii iulie

Studentul lunii iulie

Ionuț Turturică este din Brăila, iar în ciuda vârstei sale a ales să fie student la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Danubius. Ionuț este absolvent al Grupului Școlar Agricol Brăila, lucrează ca asistent veterinar, iar de 20 de ani locuiește în Vrancea și este referent, în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Vrancea.

 

Cât despre alegerea acestei Facultăți, Ionuț ne-a spus că: „Am ales Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, pentru a căpăta cunoștinte noi, chiar dacă nu au legatură cu domeniul de activitate al profesiei mele.”

 

În ceea ce privește relația de comunicare cu profesorii, Ionuț o caracterizează ca fiind foarte bună: ”la această Facultate am găsit un sistem educațional de excepție. Un exemplu, fiind faptul că, deși urmez o formă de învățământ la distanță am reușit să comunic cu profesorii extraordinar de bine, aceștia oferind consultații și în afara întâlnirilor tutoriale programate. Nu am o disciplina favorită , deoarece cam toate au fost favoritele mele până acum. Ca și îmbunătățire aș vedea o implementare a învățământului online sau hibrid, acestea oferind posibilitatea de a participa la cursuri chiar dacă lucrezi sau urmezi o formă de învățământ la o distanță considerabilă de universitate.”

Ionuț se autocaracterizează ca fiind o persoană ambițioasă, comunicativă și dornică să descopere lucruri noi. Ba mai mult, Ca plan de viitor studentul nostru își dorește ca după finalizarea Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor să urmeze cursurile unui Program de  Master în Mnagement Financiar Public și Privat.

 

În încheiere, îndemnul lui Ionuț pentru viitorii studenți a fost: „Să aleagă cu încredere această Facultate și vor decoperi o școală altfel, un alt mod de a preda și de a înțelege față de învățământul clasic.”


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.