fbpx

Baza sportivă

Baza sportivă a Universităţii Danubius compusă din terenuri multifuncţionale de volei, baschet, tenis şi minifotbal, din poliuretan turnat, cu instalaţie de nocturnă și o pistă de atletism din tartan lichid pentru educația fizică a studenților, este gazda generoasă a activităților cu profil didactic şi a competițiilor sportive ce antrenează echipe ale facultăților şi un număr impresionant de susținători care-şi încurajează colegii din tribună.

În perspectivă, o sală olimpică, unică în Galaţi, va completa zestrea Universității Danubius, instituţia antrenată nu doar în sportul de masă, ci şi în cel de performanţă.

Se organizează periodic campionate ce antrenează echipe constituite din studenţii universităţii, din liceeni şi chiar din sportivii profesionişti ai Clubului Phoenix Galaţi. Cu cei din urmă s-a încheiat un parteneriat, clubul acceptând chiar şi denumirea de Danubius, iar participarea efectivă a acestora la competiţii universitare fiind deja un fapt împlinit. Campionatul Street Ball Grandtour este un exemplu edificator în acest sens.

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.