fbpx
CONCURS ORGANIZAT DE TEPSA (Asociația pentru Studii de Politică Trans-Europeană) PENTRU LICEENI, STUDENȚI ȘI ABSOLVENȚI

CONCURS ORGANIZAT DE TEPSA (Asociația pentru Studii de Politică Trans-Europeană) PENTRU LICEENI, STUDENȚI ȘI ABSOLVENȚI

Potrivit comunicatului transmis de către doamna Gabriela MARCHIS, coordonator al Centrului de Documentare Europeană EuroInfoGhid din cadrul Universității ”Danubius” din Galați,   Asociația pentru Studii de Politică Trans-Europeană (TEPSA) organizează cea de-a treia ediție a concursului studenților cu  tema „Solidaritatea în UE”, adresat liceenilor, studenților și absolvenților. 

Această experiență  poate oferi candidaților  o perspectivă inițială asupra funcționării UE.

Studenții interesați trebuie să prezinte un scurt eseu iar absolvenții un scurt brief de politici  centrat pe tema solidarității în UE. Cele mai bune lucrări vor fi publicate de către TEPSA iar trei autori câștigători (unul din fiecare categorie – liceeni, studenți, absolvenți) vor fi invitați să participe gratuit la unul dintre seminariile EU @ Work ale TEPSA, programate să aibă loc la Brussels, în luna iunie – pentru liceeni si studenți EU@Work Seminar și în iulie pentru absolvenți. Cheltuielile ocazionate de transport, cazare și masa sunt acoperite. Detalii despre lucrări și seminarii, pot fi găsite AICI.

Lucrarea trebuie transmisă cel târziu până pe data de 3 aprilie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. . Subiectul mesajului: Student contest LAST NAME.

Pentru orice întrebare referitoare la acest concurs, contactați: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Succes!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.