fbpx
ADMITERE 2024 – FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

ADMITERE 2024 – FACULTATEA DE COMUNICARE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

În cadrul Universității Internaționale Danubius, Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale își asumă misiunea de a pregăti specialiști, cercetători și lideri în domeniile comunicării și relațiilor internaționale. Curricula este concepută în concordanță cu evoluțiile naționale și internaționale, garantând că o diplomă de absolvire este recunoscută prin credite transferabile la nivel global.

 

Programe de Licență

Domeniul de studiu: Comunicare și Relații Publice (150 locuri)

  • Forma de învățământ: Licență, învățământ cu frecvență (75 locuri) sau la distanță (75 locuri)
  • Discipline generale ale programului de studii: comunicarea de criză, relații publice internaționale, relații publice sectoriale, redactarea materialelor de relații publice, semiotică, etică, comunicare și relații publice în organizații politice.
  • Oportunități de carieră: specialist în relații publice, mediator, purtător de cuvânt, brand manager, organizator protocol, organizator de târguri și expoziții, formator, consultant în formare, evaluator de competențe profesionale, consultant în comunicare politică, specialist în relații publice online, specialist în comunicare cu presa.

Domeniul de studiu: Relații Internaționale și Studii Europene (100 locuri)

  • Forma de învățământ: Licență, învățământ cu frecvență (50 locuri) sau la distanță (50 locuri)
  • Discipline generale ale programului de studii: politică externă și diplomație, negociere și mediere în relațiile internaționale, sociologia relațiilor internaționale, drept internațional, cultură și civilizație europeană, drept diplomatic și consular, dreptul european, instituții europene, introducere în științe politice.
  • Oportunități de carieră: specialist în relații internaționale, diplomat, consilier pe probleme de relații internaționale și integrare europeană în instituții publice și private, analist de politică externă, specialist în managementul conflictelor și negociere, funcționar în organizații internaționale, funcționar în administrația publică europeană, consilier și manager pentru proiecte europene.

Domeniu de studiu: Media Digitală (50 locuri)

  • Forma de învățământ: Licență, Autorizat, învățământ cu frecvență
  • Discipline generale ale programului de studii: introducere în științele comunicării, introducere în sistemul mass-media, introducere în relații publice, arta argumentării și dezbaterii publice, tehnici de redactare, gândire critică, istoria comunicării, metode de cercetare în științele sociale, introducere în publicitate, multimedia, deontologie profesională.
  • Oportunități de carieră: producător de conținut digital, producător de conținut multimedia; designer web și grafică; content manager; analist al comportamentului consumatorilor online; web copywriter; social media manager; editor social media.

 

Programe de Master

Domeniul de studiu: Managementul Securității în Relațiile Internaționale (50 locuri)

  • Forma de învățământ: Master, învățământ cu frecvență
  • Discipline generale ale programului de studiu:
  • Oportunități de carieră: consultant de securitate, referent relații externe, manager de securitate, manager pentru ordine și siguranță publică, specialist în securitate internațională, referent de securitate, funcţionar de ordine publică şi siguranţă, consilier de securitate în organizaţii internaționale.

Domeniul de studiu: Afaceri și Economie Internațională (interdisciplinar) (25 locuri)

  • Forma de învățământ: Master, învățământ cu frecvență
  • Discipline generale ale programului de studiu:
  • Oportunități de carieră: consilier /expert /inspector /referent /economist în relații economice internaționale, consilier /expert /inspector /referent /economist în management, asistent de cercetare economist în management, ofițer de politici economice, consilier economist în relații internaționale

Practica de specialitate

  • Descriere: Stagiile de practică sunt integrate în planurile de învățământ pentru a permite studenților să aplice cunoștințele teoretice într-un mediu profesional.
  • Durată: Stagiile de practică au loc în al doilea an de studiu, pe o perioadă de 4 săptămâni, totalizând 120 de ore, la finalul semestrului II.
  • Locații: Practica se desfășoară în societăți comerciale publice și private, instituții etc., conform acordurilor încheiate între universitate și partenerii săi.

Studenții care își doresc o experiență diferită de practică sunt invitați să viziteze site-ul de Mobilități ERASMUS. Aici vor găsi o parte dintre destinațiile disponibile precum și tipurile de posturi deschise. Detalii suplimentare va pot fi oferite de Echipa ERASMUS.

 

Admiterea se realizează pe baza concursului de dosare. Pentru detalii suplimentare despre înscriere, accesați: https://admitere.univ-danubius.ro/programe-de-studii/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale

Înscrierile se fac online și la sediul Universității Danubius sau în Centrele teritoriale de înscriere.

Program de înscrieri la sediu: Luni-Vineri 8-16

Telefon: 0742 444 470, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.