fbpx
Conferința Internațională privind Educația în Era Digitală, Ediția a III-aConferința Internațională privind Educația în Era Digitală, Ediția a III-a

Conferința Internațională privind Educația în Era Digitală, Ediția a III-aConferința Internațională privind Educația în Era Digitală, Ediția a III-a

Universitatea Internațională Danubius împreună cu partenerii săi co-organizatori, Universitatea Camerino, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Republica Moldova, Universitatea din Ruse „Angel Kanchev”, Bulgaria, Universitatea Aleksander Moisiu din Durres, Albania, Inspectoratul Școlar Județean, Galați și Casa Corpului Didactic, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați, Asociația „Education Is Power”are plăcerea să vă invite la CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ in format hibrid ,,Educația în era digitală - ediția a 3-a”, care se va desfasura in perioada 26 – 27 iulie 2024

 

Tema centrală a acestui eveniment se concentrează pe căutarea de soluții practice pentru predare, învățare și evaluare în acest nou context provocator al digitalizării. Participanții, cadrele universitare și cercetătorii, dar si studentii si doctoranzii in stiintele educatiei isi prezinta, in cadrul acestui eveniment international, cele mai recente idei, preocupari, rezultate ale cercetarii din domeniul stiintelor educatiei si al digitalizarii.

 

Scopul Conferinței Internaționale ,,Educația în era digitală” este de a oferi un forum pentru schimbul de idei și rezultatele cercetării pe următoarele teme:

1. Profesorul reflexiv, creativ și inovator în era digitală;

2. Mediul Educațional Incluziv în Școala Virtuală;

3. Profesionalizarea carierei didactice în lumea digitală;

4. Formarea inițială a cadrelor didactice și dezvoltarea profesională continuă – o nouă provocare;

5. Inteligența artificială în cercetarea educațională.

6. Estudentiana (Studenti si doctoranzi)

 

Acest eveniment știintific este coordonat de Lector univ. dr. Doinița Popa, Director DPPD Universitatea Internațională Danubius.

Toate lucrările acceptate vor fi publicate în revista Didactică Danubiensis , ISSN 2821-4374, inclusă în baza de date EBSCO.

KEYNOTE SPEAKERS: Informații disponibile în curând.

 

TERMENE IMPORTANTE:

Depunerea rezumatului: Trimiterea preliminară a titlului și a rezumatului în limba engleză: 18 iulie 2024, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notificarea acceptării: 19 iulie 2024

Trimiterea finală a lucrării pentru revistă: 30 august 2024

Pentru înregistrare puteți trimite e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Conferința va avea loc într-un format hibrid. (Join Zoom Meeting)

https://zoom.us/j/97623712308?pwd=RkJXyZ4iZ2Bqrx3pQbYTelHnySiXa0.1

ID întâlnire: 976 2371 2308

Codul de acces: 204221

Pentru informații suplimentare consultați site-ul:https://conferences.univ-danubius.ro/index.php/EED/EED2024/schedConf/overview

TAXE ȘI ÎNREGISTRARE


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.