fbpx
Ceremonia de Absolvire a studenților Universității Internaționale Danubius – Promoția 2024

Ceremonia de Absolvire a studenților Universității Internaționale Danubius – Promoția 2024

Pe data de 6 iunie, Universitatea Internațională Danubius a avut onoarea de a organiza festivitatea de absolvire a promoției 2024. Acest eveniment memorabil a fost marcat de prezența a numeroase personalități și de momente pline de emoție, bucurie și recunoștință.

Toate cele patru facultăți ale Universității Danubius - Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale și Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate - au fost reprezentate în cadrul ceremoniei. Împreună cu Președintele Consiliului de Administrație, Conf. univ. dr. Andy Pușcă, Rectorul, Prof. univ. dr. Steve O. Michael, Președintele Senatului, Prof. univ. dr. Georgeta Modiga, Prorectorul pentru Activitatea Didactică, Conf. univ. dr. Filip Stanciu și invitații speciali Alumni Danubius, Zamfira Burlacu, primar al comunei Șendreni și Lăcrămioara Stavire, avocat în Baroul Galați, alături de decani, profesori, absolvenți, familiile și prietenii lor, au sărbătorit într-o atmosferă de sărbătoare în Amfiteatrul I al Universității Internaționale Danubius.

Ceremonia a început cu intonarea imnului României, urmată de o binecuvântare din partea preotului paroh, Cătălin Buia, care le-a vorbit absolvenților despre importanța încrederii în sine și în viitorul lor. Rectorul UID, Prof. univ. dr. Steve O. Michael, a fost gazda ceremoniei și a inspirat audiența cu un discurs memorabil (întregul discurs al Rectorului îl regăsiți aici), urmat de fraza rostită la unison: „Great things are happening at Danubius International University!”.

Și pentru că „Doar împreună putem face ca lucrurile să se întâmple.”, Președintele Consiliului de Administrație, Conf. univ. dr. Andy Pușcă, a susținut un discurs despre puterea comunității și importanța colaborării pentru a transforma visele în realitate la Universitatea Internațională Danubius. De asemenea, studenții au fost felicitați și încurajați, de către Președintele Senatului, Prof. univ. dr. Georgeta Modiga și Prorectorul pentru Activitatea Didactică, Conf. univ. dr. Filip Stanciu.

Invitații speciali, Alumni Danubius, Zamfira Burlacu, primarul comunei Șendreni, și Lăcrămioara Stavire, avocat în Baroul Galați au împărtășit amintiri din anii studenției și-au exprimat recunoștință față de toți cei care au contribuit la formarea profesională.

După discursurile inspiraționale, a urmat momentul mult așteptat al oferirii diplomelor de către decani. Absolvenții au fost aclamați cu aplauze entuziaste din partea familiei, prietenilor și susținătorilor. Ceremonia s-a încheiat cu tradiționalul „Gaudeamus Igitur” și aruncatul tocilor, simbolizând bucuria și realizarea unui capitol important din viața lor.

Universitatea Internațională Danubius își felicită absolvenții pentru succesul lor și le urează un viitor plin de realizări și satisfacții!

Fotografiile pot fi vizualizate accesând link-ul: https://drive.google.com/drive/folders/1tGD6L_P0Gja_TPgdwSY8LhdOrL2y9p9K?usp=drive_link

Videoclipul Festivității de Absolvire a Promoției 2024, poate fi urmărit aici: https://drive.google.com/drive/folders/18Etcl_JTQjM4X-gBukLzi5KxpYhKr3dS?usp=sharing

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.