fbpx
Seminar de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F.

Seminar de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F.

Universitatea Internațională Danubius din Galați, Centrul de Cercetare Dinamică Socio-Economică în Dezvoltare Durabilă  în parteneriat cu  Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară  vă invită la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF &; Laboratorul Academic A.S.F.  în data de 29 mai 2024, ora 15:00.

Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul asigurărilor de locuinţe şi construirea CV-ului și se adresează studenților, masteranzilor și tuturor celor interesați de aceasta tematică.

 

Invitați speciali la sesiunea din 29 mai:

Ieronim ȘTEFAN – Coordonator al Departamentului de Educație Financiară din ISF;

Paul DUMITRU - lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară;

Oana CRISTINA – Consilier Vocațional și Coach certificat, coordonator HR în cadrul InspirAction, asociație non-profit, care oferă adolescenților și tinerilor programe pe teme de sănătate, educație financiară, inteligență emoțională și orientare în carieră.

 

Mai multe informații: https://www.isf.ro/ro/seminar-de-perfectionare-vocationala-smartfinisf-la-univeristatea-danubius-din-galati-29-mai-2024

 

Link-ul de conectare la eveniment:

https://zoom.us/j/95379011788?pwd=VmJpY3oxOEdqeDROM0NtWWlZVzZnQT09


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.