fbpx
Două Studente de la Facultatea de Drept, Premiate la Concursul de Eseuri Organizat de Consiliul Superior al Magistraturii

Două Studente de la Facultatea de Drept, Premiate la Concursul de Eseuri Organizat de Consiliul Superior al Magistraturii

Recent, după sesiunea de examene, studenții au fost încurajați de către decanul Facultății de Drept, Conf. Univ. Dr. Ana-Alina Ionescu Dumitrache să participe la Concursul de eseuri cu tema „Justiția în era digitală”, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii pe data de 7 iulie 2024, cu prilejul celebrării Zilei Justiției.

Dintre cele 37 de eseuri trimise de studenți din diverse centre universitare, inclusiv București, Craiova, Brașov, Sibiu, Constanța, Galați, Suceava, Iași, Cluj Napoca și Oradea, două eseuri ale studenților noștri de la Facultatea de Drept a Universității Internaționale „Danubius” au fost premiate.

Premiantele noastre sunt:

DIANA NEDELCU (foto: dreapta) – studentă în anul II la Facultatea de Drept a Universității Internaționale „Danubius” – a obținut PREMIUL III.

„Am fost foarte entuziasmată să particip la acest concurs și să-mi împărtășesc viziunea asupra „Justiției în era digitală”. Aprofundarea acestui subiect a fost o oportunitate de a integra justiția, tehnologia și contribuția umană într-o viziune coerentă. Mulțumesc doamnei decan Alina Ionescu Dumitrache pentru suportul oferit și pentru dedicarea față de studenți.”

ELENA ANCA THEODORU (CAZACU) (foto: stânga) – șefă de promoție 2024 a Facultății de Drept a Universității Internaționale „Danubius” și proaspăt absolventă – a obținut MENȚIUNE.

„Sunt onorată și fericită să fiu printre câștigătorii acestui concurs de eseuri organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. Competiția a fost intensă, având mulți tineri valoroși și talentați. Îi încurajez pe toți să-și urmeze visurile, oricât de dificil ar părea, merită să lupți pentru ele.”

Succesul studenților reprezintă cea mai mare satisfacție pentru profesori.

“Vă mulțumesc, dragile mele studente! Mare bucurie înainte de vacanță! Provocăm toți studenții să participe la aceste concursuri care nu pot adăuga decât plus valoare parcursului profesional în domeniul juridic. Încă o dată, aplauze virtuale!,” Decan interimar, Conf. Univ. Dr. Ana Alina Ionescu Dumitrache.

Felicitări încă o dată studentelor noastre!

Universitatea Internațională Danubius este mândră să fie reprezentată în această competiție. Festivitatea de premiere va avea loc pe 23 iulie, ora 11:00, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din București.

Puteți consulta rezultatele concursului la acest link.

 

 


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.