fbpx
ADMITERE 2022 LA PROGRAMELE DE LICENTA

ADMITERE 2022 LA PROGRAMELE DE LICENTA

Prima sesiune de admitere dureaza pana la sfarsitul lunii iulie si inscrierile se pot face pe platforma online www.admitere.univ-danubius.ro sau la sediul Universitatii Danubius din Bd. Galati nr. 3. Admiterea se face pe baza de dosar, in functie de media obtinuta la examenul de bacalaureat la toate programele de studii de licenta, indiferent de forma de invatamant (cu frecventa, fara frecventa sau la distanta). 

 

Programele de  Licență:

 

Facultatea de Drept 

Program DREPT

(IF, acreditat - 180 locuri, IFR, acreditat – 75 locuri, ID, acreditat – 100 locuri)

Oportunități în cariera -  judecător, procuror, avocat, notar, executor judecătoresc, consilier juridic, lichidator, mediator, grefier, referent de specialitate asigurări, agent consular, ofițer de legătură vamală, consilier de proprietate industrială autorizat, consilier de probațiune, expert vamal etc.

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-drept/programe-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-drept/cadre-didactice

 

Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor

PROGRAM Finanțe și Bănci 

(IF, acreditat - 50 locuri, ID, acreditat – 100 locuri):

 Oportunități în carieră  expert financiar-bancar, inspector financiar-bancar, comisar principal, consilier financiar-bancar, inspector asigurări, economist în bancă, analist investiţii, ofiţer bancar, analist bancar, consultant fiscal, ofiţer antifraudă financiar-bancara, broker servicii de investiţii financiare, funcţionar ANAF.

PROGRAM Economia comerţului, turismului şi a serviciilor (IF, acreditat – 60 locuri, ID, acreditat – 100 locuri):

Oportunități în carieră - organizator activitate turism, specialist marketing, agent de turism tour-operator, agent de transport internaţional, şef de recepţie hotel, consilier/ expert/ inspector/ referent/ economist în economie generală.

Absolvenții acestui program de studii vor putea ocupa funcțiile de mai sus sau funcții similare în domeniul comercial (magazine, distribuție, platforme logistice), în turism (hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, agenții de turism) și în servicii atât publice, cât și private.

PROGRAM Contabilitate și Informatică de Gestiune (IF - 50 locuri, IFR - 75 locuri):

Oportunități în carieră -  expert contabil-verificator, referent de specialitate financiar-contabilitate, controlor tezaur, asistent de cercetare în gestiune, contabilitate, control financiar, revizor contabil, consultant bugetar, analist financiar.

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/programe-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/cadre-didactice

 

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

PROGRAM Comunicare şi Relaţii Publice (IF, acreditat - 75 locuri, ID, acreditat - 75 locuri):

Oportunități în carieră -  specialist relații publice; consilieri de comunicare; specialist comunicare; organizatori de evenimente; specialist în publicitate; specialist marketing; purtător de cuvânt; specialist lobby și advocacy; organizator de evenimente; specialist în relații publice în echipele de comunicare ale companiilor private sau ale instituțiilor de stat; brand manager; jurnaliști de radio, de televiziune, de presă scrisă tradițională sau online.

PROGRAM NOU! Media digitală (IF, autorizat - 50 locuri):

Oportunități în carieră -  producător de conținut digital, producător de conținut multimedia; designer web și grafică; content manager; analist al comportamentului consumatorilor online; web copywriter; social media manager; editor social media.

PROGRAM Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (IF, acreditat – 50 locuri, ID, autorizat – 50 locuri):

Oportunități în carieră - politologi, sociologi, consilieri politici, analişti politici, consilier/expert în relaţii internaţionale, studii europene; consilier/expert în domeniul integrării europene şi euroatlantice; analist politică externă; manangeri de proiecte europene şi internaţionale; consilier și secretar diplomatic; specialist comunicare publică internaţională.Comunicare și Relații Publice

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/programe-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/cadre-didactice

 

Facultatea de Informatică și Științe Aplicate

(IF, autorizat – 30 locuri)

PROGRAM Informatica

Oportunități în carieră:

Specialişti în Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (Informatică)

  • Domeniul software: analişti de sistem, proiectanţi de software, proiectanţi de sisteme web şi multimedia, programatori de aplicaţii, analişti-programatori în domeniul software;
  • Baze de date şi reţele: designeri şi administratori de baze de date, administratori de sistem, specialişti în reţele de calculatoare, specialişti în baze de date şi reţele.

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-aplicate/program-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-aplicate/cadre-didactice

 

Facultatea de Psihologie și Științe Biomedicale

Oportunități în carieră

PROGRAM Psihologie (IF, autorizat – 50 locuri):

  • psiholog în specialitatea psihoterapie, psiholog; psiholog în specialitatea psihologie clinică; psiholog în specialitatea consiliere psihologică; psiholog în specialitatea psihologia muncii și organizațională; psiholog în specialitatea psihologie judiciară; psihopedagog; expert poligraf; psiholog școlar; terapeut ocupațional.

PROGRAM NOU! Asistenţă socială (IF, autorizat – 50 locuri):

  • asistent de cercetare în asistenţă socială, asistent social cu competenţă în sănătate mintală, asistent social nivel superior, consilier de probaţiune , consilier forţă de muncă şi șomaj, consilier şcolar, consilier în domeniul adicţiilor.

Detalii la: https://univ-danubius.ro/facultatea-de-psihologie-si-stiinte-biomedicale/programe-de-licenta

https://univ-danubius.ro/facultatea-de-psihologie-si-stiinte-biomedicale/cadre-didactice

 

Inscrierile se realizeaza pe WWW.ADMITERE.UNIV-DANUBIUS.RO. Mai multe informatii despre procesul de inscriere/admitere se pot obtine trimitand un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr. de telefon 0775278617. 

SUCCES!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.