fbpx
Noul CERTIFICAT BANCAR EUROPEAN cu standardul TRIPLE E

Noul CERTIFICAT BANCAR EUROPEAN cu standardul TRIPLE E

Acest program de formare in domeniul financiar-bancar furnizează cunoştinţele de bază, abilităţile şi competenţele care vă asigură că veţi primi cea mai bună pregătire pentru o carieră de succes în industria serviciilor financiar-bancare.

CONŢINUT

Începând cu anul 2017, curricula programului Triple E EFCB este actualizată la nivelul standardelor europene pentru industria serviciilor financiare, cuprinzând tematicile:

  • Sistemul financiar şi monetar al U.E.;
  • Clienţii, produsele şi serviciile bancare;
  • Riscuri şi conformitate;
  • Etică, control şi audit intern etc.

Formarea va fi efectuată de către cadrele didactice ale Universității Danubius din Galați, pe baza colaborării cu Institutul Bancar Român, astfel:

Modul A: Sistemul financiar şi monetar al U.E. - Conf. univ. dr. Alina Cristina  Nuță;

Modul B: Clienţii, produsele şi serviciile bancare - Conf. univ. dr. Alina Cristina  Nuță;

Modul C: Riscuri şi conformitate, etică, control şi audit intern - Conf. univ. dr. Mihaela Nicolau.

Participanţii vor obţine, la finalizarea cu succes a programului, TRIPLE E European Foundation Certificate in Banking (TRIPLE E EFCB CERTIFICATE), emis de către EBTN – European Banking & Financial Services Training Association.

GRUP ŢINTĂ

Programul este dedicat celor care doresc în viitor activeze, sau celor care deja activează, în sectorul financiar-bancar şi sunt interesaţi de recunoaşterea şi certificarea competenţelor de bază specifice industriei serviciilor financiare, la nivel european: angajaţi din reţea/front-office, personal din diverse linii de activitate din instituţii financiar-bancare multinaţionale (de ex.: Financiar, Contabilitate, Achiziţii, Marketing, Audit, Control intern, Riscuri etc.), personal la început de carieră sau care vizează posibilitatea mobilităţii profesionale în alte funcții, ţări, regiuni etc.

Certificatul Bancar European Triple E reprezintă un plus pentru profesioniştii din orice domeniu economic, contribuind la creşterea performanţei profesionale.

BENEFICII

Absolvenţii Triple E EFCB beneficiază de următoarele avantaje:

  • dezvoltarea şi standardizarea competenţelor profesionale fundamentale în sectorul serviciilor financiare din Europa;
  • recunoaşterea statutului profesional şi a nivelului de carieră de către instituţiile financiar-bancare locale, europene, internaţionale.

Totodată, certificarea EFCB Triple E conferă absolvenţilor statutul de membru Triple E EFCB IBR.

Ulterior obţinerii Certificatului Bancar European TripleE, pentru menţinerea certificării, absolvenţii trebuie să urmeze procesul de pregătire profesională continuă (Continuous Professional Development – CPD) cu un minim de 15 ore de pregătire anual, respectiv 15 unităţi CPD.

Pentru a facilita acest proces, Universitatea Danibius și Institutul Financiar Bancar oferă membrilor TRIPLE E EFCB IBR, acces gratuit la evenimente educaţionale, pentru îndeplinirea cerinţei anuale de pregătire profesională continuă.

AVANTAJELE pachetului de training oferit de UDG/IBR pentru pregătirea în vederea obţinerii Certificatului Triple E EFCB:

  • sistem de studiu „blended learning” (la distanţă şi la clasă);
  • acumularea, dezvoltarea şi actualizarea cunoştinţelor, abilităţilor şi competenţelor profesionale fundamentale necesare pentru a activa în domeniul financiar-bancar şi tutoriat din partea unor experţi de prim rang în domeniul financiar-bancar;
  • oportunitatea de consolidare şi progres în carieră.

 

TARIF

Pachetul de training pe studenți/masteranzi/cadre didactice include: manualul, tutoriat şi seminarii la clasă/live online, examinarea şi emiterea certificatului pentru absolvenţii programului – este de 1200 lei - pentru studenţii/masteranzii/doctoranzii Universităţii Danubius (nu se aplică TVA), la care se adaugă 37 EUR - contravaloarea certtificatului final.  Plata se poate efectua în 3 rate.

Pachetul de training standard pentru alte persoane interesate include: manualul, tutoriat şi seminarii la clasă/live online, examinarea şi emiterea certificatului pentru absolvenţii programului – este de 2.000 lei (nu se aplică TVA), la care se adaugă 37 EUR - contravaloarea certtificatului final.  Plata se poate efectua în 3 rate.

Studenții, masteranzii, cadrele didactice și absolvenții Universității Danubius beneficiază de tarif special pentru curs.

După absolvirea cursului şi obţinerea certificatului TRIPLE E EFCB, veţi deveni membru TRIPLE E EFCB şi veţi beneficia de un program educaţional oferit exclusiv membrilor, pentru îndeplinirea cerinţei de Continuous Professional Development (CPD) a EBTN.

Taxa anuală de membru este 75 lei, şi acoperă:

  • gestiunea anuală a situaţiei fiecărui absolvent, privind îndeplinirea cerinţei de CPD şi raportarea către EBTN
  • acces gratuit la evenimentele/conferinţele/mesele rotunde, în limita CPD anuală.

Perioadă de organizare: mai - septembrie 2022.

IBR este singura instituţie de training din România autorizată de EBTN, pentru Triple E EFCB.

Detalii despre certificare pot fi obţinute şi accesând website-ul www.efcb.eu.

Programul este susținut de Universitatea Danubius în colaborare cu IBR.

Detalii despre înscriere: Conf. univ. dr. Alina Cristina NUȚĂ (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

[PDF] TRIPLE E EUROPEAN FOUNDATION CERTIFICATE IN BANKING (EFCB)

 

Mioara Lepădatu

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.