fbpx
Seminar de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF & Laboratorul Academic A.S.F. la Universitatea Danubius din Galaţi – 16 aprilie 2024

Institutul de Studii Financiare și Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Universitatea Danubius din Galaţi vă invită în data de 16 aprilie 2024, ora 15:30 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF &; Laboratorul Academic A.S.F. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul investiţiilor inteligente şi piaţa asigurărilor.


Invitați speciali la sesiunea din 16 aprilie:

Ieronim ȘTEFAN – Coordonator al Departamentului de Educație Financiară din ISF

Paul DUMITRU – lucrează în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, Serviciul de Monitorizare și Educație Financiară. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a peste 20 de ani (din care 15 ani în asigurări) domnul Dumitru a lucrat pentru diverse companii multinaționale și locale în servicii financiare corporative și antreprenoriale unde a deținut mai multe poziții manageriale atât la nivel local cât și regional (în Europa Centrala și de Est). Este absolvent, șef de promoție, al Politehnicii din București, deține un doctorat din partea Manchester Metropolitan University (UK), un MBA (ASE / University of Ottawa) și este Chartered Property and Casualty Underwriter, o certificare în asigurări din partea The Institutes (US).

Roxana BĂLUȚĂ - Coordonator Programe și Specialist Asigurări Viață și Sănătate în UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România și are o carieră de peste 15 ani în asigurări, din care 8 ani de experiență extinsă în remodelarea și îmbunătățirea proceselor operaționale, dar și în dezvoltarea de produse de asigurare. Înainte de se alătura asociației profesionale a asigurătorilor, Roxana a fost responsabilă de managementul proiectelor în cadrul uneia dintre cele mai cunoscute companii din industrie. În prezent, Roxana gestionează mai multe programe în cadrul UNSAR, coordonând totodată activitatea grupului de Marketing, Comunicare și PR, a celui de Digitalizare și Inovație, dar și Secțiunea Asigurări de Viață și Sănătate. 

Link de conectare - https://meetings.univ-danubius.ro/rooms/a28-yhc-l4c-ttv/join

 


Romanian language courses for international students

Discover the beauty and depth of the Romanian language!

Are you a foreign student or do you want to become one, eager to unravel the secrets of a language rich in history and culture? Here is a unique opportunity for you!

 

Intensive Romanian Language Course for Foreign Students

What you will learn:

 • The alphabet and correct pronunciation
 • Basic vocabulary and everyday conversation
 • Essential grammatical structures
 • Romanian cultural knowledge and traditions

When: Online, 2 times per week, from 8 May to 5 August 2024

Fee: 900 Euro (with the possibility to pay in two installments)

Course benefits:

 • Interactive and energetic learning
 • Opportunity to connect with other international students.
 • Experience Romanian culture and traditions during the course.

The course will end with a certificated exam that will allow you the possibility to enroll in a Romanian study program developed at Danubius International University.

Register now, by filling out the application form and submitting the requested documents, until 19 of April, to begin your journey into the fascinating world of the Romanian language! Spaces are limited, so don't hesitate to sign up.

Register calendar:

 • 04.2024- 19.04.024- send the application form and documents requested.
 • 04.2024- 23.04.2024- application results
 • 04.2024- 30.04.2024- signing the contracts and paying 50% of the fee.
 • 06.2024- 14.06.2024- paying the remaining part of the fee.
 • 08.2029- 9.08.2024- final exam

For more information and to register, contact us at Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Discover Romania through words and get ready to fall in love with this enchanting language!


PROGRAMUL TÂRGULUI EDUCAȚIONAL – OPEN DOORS FOR YOUR FUTURE

Nu rata șansa de a te bucura de aceste experiențe educative și de a descoperi diversele domenii academice pe care le oferim la Universitatea Internațională Danubius.

Iată doar câteva dintre activitățile pregătite pentru tine:

Facultatea de Drept va aborda subiectul sensibil al combaterii violenței în școli, discutând despre soluțiile moderne precum supravegherea video.

Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate îți propune un eveniment special despre gestionarea emoțiilor și o incursiune în trecutul, prezentul și viitorul informaticii.

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale te invită să te transformi în jurnalist pentru o zi și să înveți cum să te exprimi corect și eficient. De asemenea, vei putea participa la un workshop captivant despre povestea de viață a unui temerar în teatrele de operațiuni.

Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor te așteaptă la workshop-ul "Antreprenorii Imposibilului", o incursiune în lumea antreprenoriatului creativ și inovator.

Colegiul Danubius va dezvălui misterele programării și rețelisticii, alături de tainele producției media, în două evenimente captivante.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră îți va oferi informații esențiale despre orientarea în carieră și va răspunde la întrebările tale despre viitorul profesional.

program 1


program 2


program 3


TÂRG EDUCAȚIONAL – OPEN DOORS FOR YOUR FUTURE

Universitatea Internațională Danubius vă invită să descoperiți oportunitățile educaționale în perioada 15 - 17 aprilie, în intervalul orar 12:00 - 16:00.

Alătură-te nouă și vei avea șansa să descoperi mediul nostru universitar, să explorezi programele noastre de studii, să întrebi experții noștri despre oportunitățile educaționale, să afli cum îți poți construi o carieră de succes, ba mai mult să interacționezi direct cu studenții și cadrele didactice.

Află mai multe despre ce înseamnă să fii student la Universitatea Internațională Danubius și ia parte la acest eveniment pentru a-ți contura viitorul!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.