Sunteți pregătiți pentru noi povești? Într-o lume în care transformarea digitală a schimbat complet stilul de viață, de educație și de muncă, a adus concepte noi dar și pericole majore în lumea virtuală.
Într-un concept care promovează noul, viziunea, cariera, tehnologiile, adaptate vremurilor și definesc viitorul; poveștile noastre cu drag despre România din noi!
OXYGEN Events împreună cu Universitatea Danubius organizează pe 29 iunie, online, de la 10.00. - 12.30, cu sprijinul Băncii Transilvania, Clinicii Soft Skill, Microgreens și Editurii Integral, a 5-a ediție a unui eveniment din ciclul „Oameni & Povești de secol 21”. Această ediție este despre România din noi, cu target pe Inovație, Cybersecurity, Wellbeing, Meserii de viitor, toate grupate într-un singur concept EDUCAȚIA.
Un eveniment despre viață, cariere, pasiuni și viitor, povești personale care se împletesc cu poveștile echipelor lor. Fiecare invitat are o poveste a lui construită în timp și care încă se scrie. Sunt povești despre viață, despre carieră, despre pasiuni. Dar în fiecare poveste se regăsește echipa care face parte din povestea tuturor.
Poveștile de secol 21 sunt poveștile oamenilor și ale echipelor lor, iar succesul se scrie într-o operă comună. Pentru că Ei sunt Echipa:
Gazdă și moderator Adrian Locusteanu, Head of Demand ThoughtWorks
Daniela Palade Teodorescu, Director editorial Tudor Communication
Valentina Saygo, Managing Partner Ask for Accounting, fost Secretar de Stat la Ministerul Economiei
Livia Dilă, Jurnalist
Călin Rangu, Decan Facultatea de Științe Economice Universitatea Danubius, Vicepreședinte Cio Council
Sergiu Zaharia, Director Cyber Strategy Advisory
Dan Orlandea, Business & Team coaching
Alexandru Ghica, Instructor fitness & aerobic Wellness Coach.
Înregistrare: https://forms.gle/NA9kJvkgxPVwkakEA
Mioara Lepădatu,
Specialist PR
Universitatea Danubius din Galați împreună cu Centrul de Studii și Cercetări Danubiene și Facultatea de Comunicare și Relații Internațioanle au fost gazdele Expoziției de Tapiserii „FLOAREA PÂINII” ale artistului vizual, Mariana David. Expoziția a fost plină de emoție și bucurie, iar încântarea s-a citit pe chipul vizitatorilor care au participat la eveniment.
,,Cele 12 obiecte executate în punct tradițional (,,cruciuliță” sau ,,muscă”) au ca sursă de inspirație păretarele, care împodobeau zidurile văruite ale caselor din satele românești. Motivele populare sunt redate simplu, fară exagerare sau ,,alunecare” în sfera existențialismului, cu ajutorul geometriei florale.'' - Mariana DAVID.
La sfârșitul expoziției publicul a avut plăcerea să asculte și un recital de poezie oferit de Conf. univ. dr. Alina Cheșcă.
Mioara Lepădatu,
Specialist PR
Începând cu noul an universitar, Asociația Română de Fintech va acorda 3 burse pentru studenții care vor dori să se înscrie la programul de Master Fintech.
Pentru a intra în posesia unei burse va trebui să respecți criterii și să ne trimiți o scrisoare de intenție în care să răspunzi la următoarele întrebări:
- Ce studii ai?
- Ce pasiuni te definesc?
- Ce planuri de viitor ai?
- Motivele pentru care dorești o carieră în Fintech.
- Unde te vezi peste 5 ani după finalzarea masterului?
Orice absolvent de studii de licență poate aplica la Programul de Master Fintech.
Bursa va fi acordată pe baza criteriilor de selecție din anul 2022-2023.
Pentru înscriere și detalii suplimentare despre programul de Master puteți accesa:
https://univ-danubius.ro/facultatea-de-stiinte-economice/fintech
Mioara Lepădatu,
Specialist PR
Joi, 16 iunie, ora 13.00 - WORKSHOP Evoluție biologica si pedagogica
Despre acestea şi despre multe altele vom vorbi joi, de la ora 13 la sediul Universităţii Danubius din Galaţi (Sala Senatului) cu cercetătorul Mircea Iliescu, moderatorul întâlnirii fiind profesorul de stiinte socioumane, Doru Căstăian.
Mircea Iliescu este doctor în genetică umană și evoluție (Universitatea Cambridge, Marea Britanie, 2016). Este afiliat Universității din Cambridge, unde predă cursuri de evoluție și genetică la Institutul de educație continuă (ICE, Universitatea Cambridge). Este pasionat de diversitatea oamenilor din toate colțurile planetei, astfel că cercetarea lui se concentrează în prezent, alături de colegi de la Cambridge, din India și din Romania, pe evoluția genetică a diversității oamenilor în populații cu o istorie evolutivă complexă.
Evenimentul este deschis tuturor celor interesati si pasionati de stiinta!
Intrarea este libera