fbpx
SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A EDUCAȚIEI PENTRU PREVENIRE HIV - EDIȚIA A III-A

SĂPTĂMÂNA NAȚIONALĂ A EDUCAȚIEI PENTRU PREVENIRE HIV - EDIȚIA A III-A

Asociațiile SSMGalați, Liga Studenților Danubius și SIMBIO au organizat o sesiune de informare asupra virusului HIV. Evenimentul a avut loc la Universitatea Danubius în Amfiteatrul 1 și a fost susținut de Daria-Elena Iftode, studentă la Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate, specializarea Psihologie dar și la Stomatologie la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos.

„Pentru că sănătatea este întotdeauna pe primul loc, Daria ne-a prezentat pe scurt pericolul virusului HIV. Am învățat cum să ne protejăm corespunzător pentru a ne bucura în continuare de o viață frumoasă și sănătoasă.” Președintele Asociației Simbio, Galați, Diana Manole.

Ce trebuie să știm despre HIV?

SNEP HIV - Săptămâna Națională a Educației pentru Prevenire HIV este un eveniment educațional GRATUIT organizat în perioada 17-21 octombrie 2022 de Asociația Semper Musica în parteneriat cu Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România prin departamentul de sănătate sexuală și reproductivă - SCORA și Asociația Română Anti-SIDA. Evenimentul este finanțat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România și susținut de GSK, mișcarea persoanelor care trăiesc cu HIV “Iubește Viața” și Asociația Pacienților din Galați.

 

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.