Universitatea Danubius 12 mai – 13 mai 2022
Ce contribuție pot aduce educația pentru pace și învățarea pentru pace la transformarea crizelor emergente care amenință supraviețuirea existențială și socială?
Un aspect important al supraviețuirii durabile a acestei planete este accentul tot mai mare pe educația pentru pace pentru a avea impact asupra elevilor si studentilor, care se pot adapta mai bine și pot contribui la buna guvernare, respectarea drepturilor omului, libertatea, încrederea, partajarea echitabilă a resurselor naturale și adoptarea unei culturi intercontinentale dinamice. Prin urmare, este esențial să se exploreze modul în care universitățile și colegiile promovează educația pentru pace și modul în care aceste eforturi influențează calitatea studenților și a profesorilor, productivitatea cercetării și gradul în care sectorul educațional contribuie la transformarea societății. În continuarea deliberărilor academice transnaționale și a schimbului de experiență educațională cu privire la aceste probleme, a 35-a Conferință Generală AUAP va explora noi inițiative pentru a promova învățământul superior în educația pentru pace și pentru a îmbunătăți colaborările globale pe aceste probleme.
Keynotespeakers:
Dr. Peter P. Laurel, președinte AUAP și președinte al Liceului din cadrul Universității din Filipine-Batangas, Filipine
Prof. Dr. Seyed Mohammad Moghimi, Președinte, Universitatea din Teheran, Iran și Președinte al Consiliului Consultativ AUAP
Dna Monette Hamlin, Fondator Președinte Government Academe Industry Network Inc. (GAIN), Filipine
Vice cancelar Mohd Ekhwan Toriman, Universitatea Națională din Malaezia, Malaezia
Prof. Dr. Norazah Nordin, reprezentant al Universiti Kebangsaan Malaysia
https://conferences.univ-danubius.ro/index.php/AUAP/AUAP2022
Mioara Lepadatu,
Specialist PR