fbpx
A 17-A CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ „EUROPEAN INTEGRATION. REALITIES AND PERSPECTIVES” – EIRP

A 17-A CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ „EUROPEAN INTEGRATION. REALITIES AND PERSPECTIVES” – EIRP

12-14 MAI, 2022

Universitatea Danubius din Galați, România, alături de  partenerii săi co-organizatori ai evenimentului, Universitatea din Camerino, Italia, Universitatea din Ruse "Angel Kanchev", Bulgaria, Universitatea Aleksander Moisiu din Durres, Albania, Universitatea din Tirana, Albania, Universitatea Liberă Internațională din Moldova au plăcerea să vă invite la ediția a 17-a a Conferinței Internaționale „EUROPEAN INTEGRATION. REALITIES AND PERSPECTIVES” – EIRP.

Doi dintre speakerii principali ai evenimentului vor fi Dr. Muhammad Shahbaz și Profesor Dr. Steve O. Michael.

Dr. Muhammad Shahbaz este profesor de Economie la Institutul de Tehnologie din Beijing, China și Visiting Research Fellow la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie. Și-a luat doctoratul în Economie la Colegiul Național de Administrare a Afacerilor și Economie, Lahore, Pakistan. Cercetările sale se concentrează pe economia dezvoltării, energiei, mediului și turismului.

Profesor Dr. Steve O. Michael este vicepreședinte executiv de doctorat pentru Afaceri Academice și Rector al Universităţii de Medicină şi Ştiinţă “Charles R. Drew” din Los Angeles, California. De asemenea, este Președinte al Asociației pentru Progresul Global al Universităților și Colegiilor (AGAUC) și Director executiv interimar al Association of Chief Academic Officers (ACAO) — o Asociație Națională pentru preoți și vicepreședinți pentru afaceri academice.

https://conferences.univ-danubius.ro/index.php/EIRP/EIRP2022

 

Mioara Lepădatu

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.