fbpx
Burse de studiu IVFuture în IT

Burse de studiu IVFuture în IT

IVFuture este compania cu cea mai mare cifră de afaceri (cu capital integral românesc) a anului 2020 și 2021 în domeniul său de activitate din Județul Galați.

În parteneriat cu Universitatea Danubius din Galați, compania oferă un număr de până la 25 de burse de studii, studenților înscriși în cadrul Colegiului precum și celor care urmează studiile pentru Licență din domeniul Informaticii. Vor fi eligibili atât studenții din anul 1 cât și cei din anul 2. Bursele pot fi accesate și menținute pe toată durata studiilor, respectând o serie de criterii și cerințe solicitate de către companie.

Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a sprijini și facilita accesul studenților din domeniul IT la studii, practică specializată precum și la locurile de muncă disponibile în orașul Galați.

Locurile de muncă bine plătite sunt de regulă în sectorul privat, iar studiile universitare nu sunt suficiente pentru a accesa un astfel de loc de muncă stabil. Posibilitatea de a experimenta un mediu de lucru real cu tot ce presupune această experiență practică, va oferi imediat avantajele care fac diferența atunci când studenții doresc să aibă o sursă de venit sigură, peste medie și poate cel mai important aspect: în orașul natal.

Pentru a accesa aceste burse, studenții din cadrul Universității Danubius Galați (Informatică) vor ține cont de o serie de criterii expuse pe larg în cadrul unei informări care va avea loc în data de 09.10.2021 la ora 10 în Amfiteatrul 1

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina noastră de social media: IV Future | Facebook.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.