fbpx
PRELUNGIRE TERMEN DE ÎNSCRIERE PENTRU PARTICIPAREA LA PROGRAMUL DE SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ȘI DISEMINARE DE BUNE PRACTICI

PRELUNGIRE TERMEN DE ÎNSCRIERE PENTRU PARTICIPAREA LA PROGRAMUL DE SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ȘI DISEMINARE DE BUNE PRACTICI

header ue

PROIECT COFINANȚAT DE UNIUNEA EUROPEANĂ DIN FONDUL EUROPEAN STRUCTURAL ȘI DE INVESTIȚII PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL CAPITAL UMAN 2014 - 2020

Axă prioritară

6 - Educație si competențe

Obiectiv specific

Operațiune compozită OS. 6.7, 6.9, 6.10

Titlu proiect

Antreprenoriat Competent în rândul  Tinerilor – Învățământ Inovativ pentru Viitor – ACTIV

Nr. contract finanțare

POCU/379/6/21/-124635

 

PROIECT POCU 124635 – ACTIV

ANUNT PENTRU GRUPUL TINTA PROFESORI

PRELUNGIRE TERMEN DE INSCRIERE PENTRU PARTICIPAREA LA PROGRAMUL DE SCHIMB DE EXPERIENTA SI DISEMINARE DE BUNE PRACTICI

 

Termenul pentru depunerea dosarelor pentru a fi selectati sa participati la programul de schimb de experienta si diseminare de bune practici, in cadrul proiectului POCU 124635 – ACTIV,  s-a prelungit pana pe 29 mai 2020.

Dosarele de candidatura se pot depune online, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau se pot depune la secretarul proiectului, dna. Carmen Mihaila, la sala B11, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.00-16.00. 

Programul include o vizita transnationala intr-o universitate din U.E. si realizarea unui ghid de bune practici, alaturi de colegi de-ai dvs din institutiile partenere, in total 12 cadre didactice insotite de un expert. Experți organizare schimb de experienta asigură buna derulare a vizitei si participă la realizarea ghidului de bune practici.

Aceste vizite, finalizate ulterior cu elaborarea ghidului de bune practici (termen limita octombrie-noiembrie 2020), isi propun sa faciliteze identificarea celor mai bune practici privind metodele și continutul educativ inovator precum și resursele de învățare moderne și flexibile, adaptarea învățământului la noile tehnologii și la noua dinamică a pieței muncii.

Va anuntam faptul ca perioada de inscriere se va incheia la data de 29 mai 2020, data pana la care aveti oportunitatea sa va inscrieti ca sa puteti participa la acest program si sa valorificati beneficiile oferite pe termen lung, sub multiple aspecte. Factori responsabili cu aceasta activitate se preocupa in prezent sa stabileasca toate coordonatele derularii programului in cele mai bune conditii, in raport cu contextul actual, privind institutia selectata si perioada optima de participare.  

In cadrul Universitatii Danubius, vor fi selectate 3 cadre didactice din grupul tinta al proiectului, din totalul persoanelor care se vor inscrie la programul de schimb de experienta si diseminare de bune practici.

 

Pentru detalii, va rugam sa va adresati:

Secretarului proiectului, dna. Carmen Mihaila (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.),

sau Coordonatorului Perfectionare Profesionala, dna. Georgeta Dragomir (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

 

Intocmit,

Oana Draganescu, Responsabil GT

 

footer v2 ue activ


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.