fbpx

GO ONLINE! IMPORTANT PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII DANUBIUS

În această perioadă, cadrele didactice și studenții Universității Danubius din Galați își vor desfășura activitatea didactică prin intermediul Platformei de e-Learning Danubius Online - Sakai.

Potrivit doamnei Conf. univ. dr. Alina Cristina NUȚĂ – Director al Departamentului ID/IFR: ”Contextul actual, al suspendării întâlnirilor ”față în față” (AT, AA, Seminarii si Cursuri), poate fi văzut și ca o fereastră de oportunitate în ceea ce privește desfășurarea activităților online, în modul intensiv. Astfel, prezentul ne impune utilizarea unor instrumente utile de comunicare bidirectionala de grup sau individualizatape care Danubius Online ni le pune la dispoziție.”

Incepând cu anul 2015, a fost integrat în cadrul platformei de e-Learning Sakai sistemul de video-conferinta - MEETINGS (BigBlueButton) pentru desfășurarea educației la distanță, care susține acum desfășurarea activității didactice la toate formele de învățământ.

Acest instrument permite cadrelor didactice să partajeze studenților documente (pdf, slide-uri), video, desktopul și camera video și este prevăzut cu o camera de chat. În plus, profesorii îl pot folosi și ca whiteboard.

De asemenea, utilizarea instrumentului FORUMURI din cadrul platformei de e-Learning facilitează organizarea de intalniri virtuale saptamanale pe teme specifice cursurilor și seminariilor la disciplinele din Planurile de invatamant.


Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.