fbpx
Anul universitar a fost deschis oficial la Universitatea „Danubius”

Anul universitar a fost deschis oficial la Universitatea „Danubius”

Anul universitar a fost deschis oficial la Universitatea ”Danubius”

Într-o atmosferă extraordinară, de toamnă blândă, Universitatea ”Danubius” a deschis oficial anul universitar 2020- 2021.

În centrul atenției, la acest moment unic, au fost bobocii facultăților care au primit mesajele de bun-venit în viața de student din partea conducerii Universității și a facultăților de Drept, Științe Economice, Comunicare și Relații Internaționale, Științe Aplicate.

Cu acest prilej, decanii au premiat studenții merituoși care au obținut rezultate deosebite la învățătură în anul universitar anterior.

Studenții au fost informați despre serviciile de care pot beneficia în cadrul acestei universități, de resursele materiale deosebite puse la dispoziție de campusul universitar și de oportunitatea de a beneficia de consiliere și orientare în carieră dar și de serviciile psihologului acestei Universități. Totodată, Liga Studenților Danubius a fost prezentată de către președintele de onoare – Lucian PANAIT, studenții aflând despre noile proiecte pregătite pentru acest an universitar.

Toate intervențiile membrilor conducerii acestei instituții de învățământ superior au fost optimiste, studenții fiind asigurați că nu vor întâmpina sincope în activitatea didactică sau de cercetare, această universitate achiziționând ultima versiune a portalului SAKAI.

Ceremonia s-a încheiat printr-un moment deosebit: acordarea Bursei de Excelență în Educație. Domnul Jan ION – Director executiv al Companiei RADICINI MOTORS GALATI a acordat această bursă domnișoarei PERIANU Doina – studentă la Facultatea de Științe Economice – Finanțe și Bănci.

 

Un an universitar de excelență, Universitate ”Danubius”!

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,
Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.