fbpx
UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” ÎNCEPE NOUL AN UNIVERSITAR ÎN SISTEM HIBRID

UNIVERSITATEA ”DANUBIUS” ÎNCEPE NOUL AN UNIVERSITAR ÎN SISTEM HIBRID

 

Pregătită pentru noul an universitar, comunitatea academică Danubius este nerăbdătoare să înceapă activitățile didactice în sistem hibrid, ceea ce presupune desfășurarea cursurilor și seminarelor atât ”față în față” cât și online, pe platforma SAKAI. Reamintim faptul ca această instituție de învățământ superior nu și-a întrerupt activitatea pe durata pandemiei, portalul DANUBIUS ONLINE asigurând desfășurarea optimă a tuturor activităților didactice: cursuri, seminarii,   examene de finalizare a studiilor etc.

 

În anul universitar 2020- 2021, la programele universitare de licență, cursurile se desfășoară online iar orele de seminar se vor desfășura atât în sălile Universității cât și online. Studenții programelor de studii universitare de masterat vor participa la cursuri și seminarii online.

 

Universitatea ”Danubius” a luat toate măsurile necesare bunei desfășurări a activității didactice hibride. Studenții vor fi instruiți periodic de către cadrele didactice în vederea respectării măsurilor de protecție și prevenție a infectării cu SARS-CoV-2, începând din prima zi a anului universitar.

 

Obiectivul educației universitare hibride nu ar putea fi atins fără accesul la resurse tehnologice performante, astfel încât, Universitatea ”Danubius” a achiziționat ultima versiune a platformei  e-learning SAKAI care integrează toate platformele universității – site, acces note studenți, site-uri conferințe, site-uri reviste și acces email personal și studenți.

 

Festivitatea deschiderii anului universitar 2020- 2021 va avea loc luni, 5 octombrie, la ora 13.00,  la sediul Universitatea ”Danubius” și  va fi difuzată live, pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/DanubiusUniversity.

 

Astfel, celebrăm și Ziua Mondială a Educației!

 

Purtător de cuvânt- Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.