fbpx
Acord de colaborare cu Institutul de Economie Națională din cadrul Academiei Române

Acord de colaborare cu Institutul de Economie Națională din cadrul Academiei Române

Luni, 18 septembrie a.c., Universitatea Danubius a semnat un acord de colaborare cu Institutul de Economie Națională din cadrul Academiei Române. În conformitate cu acest acord, cele două părți vor coopera în activități de cercetare științifică, promovare reciprocă pentru extinderea rețelelor de colaborare internațională, mobilități academice de scurtă durată pentru documentare științifică și schimb de experiență, organizare de evenimente științifice și valorificare în comun a unor rezultate ale cercetării desfășurate, facilitarea transferului tehnologic în mediul economic și socio-cultural, și altele.

Domnul prof. univ. dr. Florian Nuță, responsabilul din partea UDG pentru acest acord, a declarat că demersul se înscrie în cadrul eforturilor de extindere a rețelei de parteneri academici ai universității, pentru fructificarea potențialului științific și valorificare rezultatelor colegilor din instituția noastră.

Totodată, prin astfel de colaborări se deschid noi oportunități în domeniul cercetării științifice pentru toți membrii comunității academice Danubius, consolidându-se astfel vizibilitatea organizației din care facem parte, la nivel național și internațional.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.