fbpx
A ÎNCEPUT SĂPTĂMÂNA DE ORIENTARE PENTRU STUDENȚII DANUBIUS

A ÎNCEPUT SĂPTĂMÂNA DE ORIENTARE PENTRU STUDENȚII DANUBIUS

Departamentul de Relatii cu Studentii a deschis seria de evenimente destinate bobocilor nostri, organizand, SAPTAMANA DE ORIENTARE PENTRU STUDENTII DANUBIUS, pentru a oferi toate informatiile necesare despre platforma de studiu online, despre laboratoarele de informatica, psihologie, multimedia, despre studioul de televiziune si despre posibilitatile si directiile de cercetare si despre Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera!

Profesori de la toate cele patru facultati, alaturi de Presedintele Consiliului de Administratie, Conf. univ. dr. Andy Pusca, de Prorectorul pentru Cercetare si Inovare, Prof. univ. dr. Florian Nuta, de Prorectorul pentru Activitatea Didactica, Conf. univ. dr. Filip Stanciu, impreuna cu decanii facultatilor si reprezentantii departamentelor suport, au interactionat cu studentii si au prezentat toate detaliile „vietii de student DANUBIUS” !

Cel mai asteptat moment al primei zile din acest program a fost cel dedicat prezentarii platformei online de studiu, realizata de Prof. univ. dr. Alina Nuta, Director Departamentul Invatamant la Distanta si cu Frecventa Redusa.

Intalnirile cu reprezentantii Departamentului Relatii cu Studentii continua si in zilele de miercuri si joi (4 si 5 octombrie), de la ora 16.00!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.