fbpx
Galați, învață să practici-practică să înveți !

Galați, învață să practici-practică să înveți !

LUGERA & MAKLER ROMÂNIA SRL, în calitate de Solicitant, în parteneriat cu UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚI,

Vă invită la Conferința de lansare a proiectului “Galați, învață să practici-practică să înveți!”, POCU/90/6.13/6.14/107799, proiect cofinanțat din Fondul European Structural și de Investiții prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evnimentul va avea loc luni, 08 octombrie 2018, cu incepere de la ora 14.00, in Sala Senatului a Universitatii Danubius din Galati (Bd. Galati nr. 3).

La eveniment vor participa actori cu rol principal în desfășurarea de stagii de practică și facilitarea tranziției de la școală la viața activă, precum: persoane din grupul țintă, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, agenți economici în calitate de parteneri de practică și potențiali angajatori și nu în ultimul rând, mass-media.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate activitățile pe care proiectul “Galați, învață să practici-practică să înveți!” le desfășoară. Proiectul vizează creșterea gradului de ocupare pentru 250 de studenți înscriși în învățământul superior din Regiunea Sud-Est, ca urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă, cu precădere în sectoarele economice cu potențial competitiv conform SNC și SNCDI.

Scopul proiectului urmează să fie atins pe de o parte, prin oferirea de servicii de consiliere și orientare profesională pentru 250 de studenți, axate pe dobândirea de competențe care răspund necesităților pieței muncii, iar, pe de altă parte, organizarea și derularea programelor de practică și învațare la locul de muncă cu precădere în sectoarele economice cu potențial competitiv conform SNC și SNCDI.

Detalii suplimentare se pot obține de la:

MUSTATA Catalin
Manager proiect
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

BUZATU Diana Nicoleta
Consilier diseminare informații
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,
telefon: 021 318 7120


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.