fbpx
Ziua carierei la  Universitatea DANUBIUS, in parteneriat cu ASIROM VIG SA - Cariera in industria asigurarilor,  intre mit sau realitate.

Ziua carierei la Universitatea DANUBIUS, in parteneriat cu ASIROM VIG SA - Cariera in industria asigurarilor, intre mit sau realitate.

Ziua carierei la  Universitatea DANUBIUS, in parteneriat cu ASIROM VIG SA - Cariera in industria asigurarilor,  intre mit sau realitate.

Transforma miturile despre  cariera in domeniul asigurari in opotunitati reale! 

Hai cu noi pe 7 IUNIE 2022, ora  11.00  pentru a descopri  mediul in care vei creste  profesional si provocarile care te vor transforma  in cea mai buna versiune  a ta.

Compania de top ASIROM VIG SA te invita  sa-ti creezi o viziune cat mai clara asupra unei cariere viitoare in industria asigurarilor si  sa descoperi motivele pentru care ar trebui sa i te alaturi.

Chiar daca esti student,  proaspat absolvent, aflat la începutul carierei sau un profesionist cu  experienta care cauta schimbarea, ASIROM VIG SA iti ofera oportunitatea  dezvoltarii profesionale continue si, activarea  intr-un mediu organizational colaborativ care incurajeaza diversitatea, munca in echipa si comunicarea bidirectionala.

 Evenimentul va fi moderat de catre dna. Maricica TUDOSE , Manager ASIROM VIG SA Galati

 Despre suportul educational, multiplele oportunitati de invatare, programele de finantare, treptele de cariera ori incentive-uri,  va vorbi Septimiu MAIER, Training Manager ASIROM VIG SA

 Invitati

Lect. Univ. dr. Calin Mihai RANGU, Decanul Facultatii de Stiinte Economice si Administrarea  Afacerilor, Universitatii Danubius.

Bogdan ZAMFIRESCU, Membru Directorat ASIROM VIG SA

Catalin HORHOGEA, Director Regional ASIROM VIG SA

Alina URSU, Unit Manager Life, ASIROM VIG SA

Drd. Carmen ION, Universitatea Danubius

Vor fi si povesti de cariera prin care invitatii vor impartasi informatii ,,de culise,, despre traseul lor de cariera in asigurari, experientele lor , modul in care au reusit sa se automotiveze pentru atingerea performantei cat si,  valoarea modelelor de urmat in dezvoltarea unei cariere profesionale durabile.

Sesiune Q&A


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.