fbpx
UN EVENIMENT DIGITAL CHIAR PENTRU TINE

UN EVENIMENT DIGITAL CHIAR PENTRU TINE

Sunteți pregătiți pentru noi povești? Într-o lume în care transformarea digitală a schimbat complet stilul de viață, de educație și de muncă, a adus concepte noi dar și pericole majore în lumea virtuală. 

Într-un concept care promovează noul, viziunea, cariera, tehnologiile, adaptate vremurilor și definesc viitorul; poveștile noastre cu drag despre România din noi!

 

OXYGEN Events împreună cu Universitatea Danubius organizează pe 29 iunie, online, de la 10.00. - 12.30, cu sprijinul Băncii Transilvania, Clinicii Soft Skill, Microgreens și Editurii Integral, a 5-a ediție a unui eveniment din ciclul „Oameni & Povești de secol 21”. Această ediție este despre România din noi, cu target pe Inovație, Cybersecurity, Wellbeing, Meserii de viitor, toate grupate într-un singur concept EDUCAȚIA.

 

Un eveniment despre viață, cariere, pasiuni și viitor, povești personale care se împletesc cu poveștile echipelor lor. Fiecare invitat are o poveste a lui construită în timp și care încă se scrie. Sunt povești despre viață, despre carieră, despre pasiuni. Dar în fiecare poveste se regăsește echipa care face parte din povestea tuturor.  

 

Poveștile de secol 21 sunt poveștile oamenilor și ale echipelor lor, iar succesul se scrie într-o operă comună. Pentru că Ei sunt Echipa: 

 

Gazdă și moderator Adrian Locusteanu, Head of Demand ThoughtWorks

Daniela Palade Teodorescu, Director editorial Tudor Communication

Valentina Saygo, Managing Partner Ask for Accounting, fost Secretar de Stat la Ministerul Economiei

Livia Dilă, Jurnalist

Călin Rangu,  Decan Facultatea de Științe Economice Universitatea Danubius, Vicepreședinte Cio Council

Sergiu Zaharia, Director Cyber Strategy Advisory

Dan Orlandea, Business & Team coaching

Alexandru Ghica, Instructor fitness & aerobic Wellness Coach.  

 

Înregistrare: https://forms.gle/NA9kJvkgxPVwkakEA

 

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.