fbpx
SUPER OPORTUNITATE PENTRU STUDENȚII DANUBIENI!

SUPER OPORTUNITATE PENTRU STUDENȚII DANUBIENI!

1500 DE LEI SI ATESTAT DE PRACTICA IN SECURITATE CIBERNETICA!

Studentii danubieni din anul 3 si masteranzii din anul 2 sunt invitati sa se inscrie în grupul țintă al proiectului „STAGII DE PRACTICĂ ÎN CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN SECURITATE CIBERNETICĂ ÎN CLOUD - CyberX”, proiect derulat de Universitatea "Titu Maiorescu " din Bucuresti.

La finalul stagiului de practică, de 60 de ore, stagiu care poate fi echivalat orelor de practica din planul de învățământ, fiecare student si masterand va primi suma de  1500 lei!

De asemenea, toti studentii si masteranzii care vor face parte din acest proiect, vor primi si un ATESTAT DE PRACTICĂ în urma parcurgerii  Laboratorului virtual al "Centrului de Excelență în Securitate Cibernetică în Cloud (CyberX)" utilizând aplicații software profesionale: Nessus Professional, Rapid 7 Nexpose Threat Protection Suite, Splunk® Enterprise, Symantec Security Analytics, Proofpoint, Claroty Secure Remote Access, WALLIX Bastion, Hak5 Cloud C2 Server.

Totodată, grupul tinta va participa la 3 sesiuni de consiliere in cariera si veti completa 3 teste profesionale.

TOATE ACTIVITĂȚILE SE DESFĂȘOARA ONLINE!!!!

Stagiul de practică și activitățile desfășurate sunt co-finanțate prin proiectul POCU „STAGII DE PRACTICĂ ÎN CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN SECURITATE CIBERNETICĂ ÎN CLOUD - CyberX” cod SMIS: 133276.

PĂNĂ PE DATA DE 5 IANUARIE!

DETALII:

Decan Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor,

Lect. univ. dr. Călin RANGU

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.