fbpx
Seminar de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF la Universitatea Danubius din Galați – 2 martie 2023

Seminar de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF la Universitatea Danubius din Galați – 2 martie 2023

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Universitatea Danubius din Galați vă invită în data de 2 martie 2023, ora 17:00 la Seminarul de Perfecționare Vocațională SmartFIN@ISF. Seminarul cuprinde prezentări interactive pe subiectul carierei și prezentări de studii de caz, aspecte tehnice și practice din domeniul asigurărilor, pieței de capital, pensii.


Invitați speciali la sesiunea din 2 martie:

Horia GUSTĂ Director la Departamentului Juridic în cadrul SAI Muntenia Invest SA din aprilie 2021, Director General al Certinvest Societate de Administrare a Investițiilor din anul 2010 până în aprilie 2021. Prezent pe piața de capital din România din anul 2000, activând în următoarele domenii: administrarea Investițiilor, în calitate de Consilier Juridic, control intern și conducător al SAI Certinvest; intermediere financiară, prin funcțiile deținute (Consilier Juridic și Membru al Consiliului de Administrație) în cadrul Intercapital Invest; leasing, ca Senior Legal Advisor în cadrul Internațional Leasing. Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Bucuresti. Din luna martie a anului 2022 deține și funcția de Președinte al Asociației Administratorilor de Fonduri din România.

Mihaela BADEA are o experiență vastă în training, management, asigurări și presă. S-a format în companii de top și spune că motivația îi vine din interacțiunile sociale și din rezultate de calitate. Încurajează învățarea prin experiență, într-un cadru deschis și activ și spune că cel mai bine învață atunci cand îi învață pe alții. Mihaela e Manager Training și Dezvoltare Organizațională la Groupama Asigurări, companie în care a avut mai multe roluri în zonele de training, consultanță, recrutare și coordonare.

 

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului disponibil aici:

https://forms.gle/HAMm4xEaEy7ZEPpS6

 

Link-ul de access:
https://us02web.zoom.us/j/84182073765?pwd=UjFsNTJSL1NsQS8vbFVIelhla214Zz09

Zoom Meeting


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.