fbpx
Participa la H3-Healthcare in Hospitals Hackathon 2023

Participa la H3-Healthcare in Hospitals Hackathon 2023

Te  întrebi dacă ești în grupul țintă de participanți la cea de-a 3-a ediție a H3-Healthcare in Hospitals Hackathon din 5-7 mai 2023?

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon dacă ești încrezător și vrei să aduci ideile tale în prim plan, dacă vrei să faci o schimbare în sistemul de sănătate actual și dacă ești pasionat de de tehnologie, inovație și transformare digitală în domeniul medical.

Te așteptăm la competiție dacă ești:

· Student sau absolvent la Informatica sau Stiinte Economice  și ai o idee sau dorești să contribui la dezvoltarea unei idei revoluționare. Vei face parte dintr-o echipă echilibrată din punct de vedere al specializării și experienței.

· Parte dintr-o echipă dintr-o anumită specializare sau mixtă și doriți să vă implicați în dezvoltarea unei idei sau soluții, pe baza temelor propuse de organizatori. Echipa voastră pot fi completată în funcție de nevoi, pentru a asigura condiții similare tuturor participanților.

· Implicat, individual sau în echipă, într-un proiect aflat deja într-o etapă de dezvoltare, în concordanță cu tema competiției, și vrei să îl îmbunătățești prin participarea și interacțiunea cu mentorii H3.

 

Participa la H3 Healthcare in Hospitals Hackathon 2023

Competiția din acest an se va desfășura în format hibrid, în București și online și are ca obiectiv identificarea de soluții inovatoare de transformare digitală în domeniul medical, pentru diferite patologii, dar și pentru management-ul unităților sanitare și domeniul farmaceutic, soluții care pot cointeresa parteneri industriali și potențiali investitori. Tema generală este Modernizarea sistemului de sănătate, iar echipele și participanții vor putea dezvolta proiecte în funcție de patologiile sau problemele pe care le selectează.

Detalii despre H3, inclusiv formularul de înregistrare, sunt disponibile pe pagina competiției: H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon 2023.

Comunitatea OSC-Hackathons este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.

Partenerul științific al comunității este Asociația Română de Lingvistică Computațională – ARLC.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.