fbpx
Maratonul pentru Educatie Antreprenoriala, Editia a II-a

Maratonul pentru Educatie Antreprenoriala, Editia a II-a

CONAF – Sucursala Galați organizează în data de 21.03.2024, începând cu ora 12:00, in Aula Magna a Universității Internationale Danubius, semifinala județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială”, eveniment dedicat elevilor de liceu din judetul Galati.

„Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este structurat pe paneluri de discuție care vor acoperi educația antreprenorială și vocațională precum și exemple din mediul antreprenorial autohton.

Ca punct central, evenimentul va consta în desfășurarea concursului de planuri de afaceri și vor fi premiate cele mai bune idei de afaceri ale elevilor din liceele din județul Galați.

La eveniment, vor participa reprezentantii Universitatii Internationale Danubius - Rectorul, Dr. Steve O. Michael, Decanul Facultatii de Drept, Conf. univ. dr. Ana Alina Ionescu Dumitrache, cadre didactice si studenti de la toate facultatile noastre, dar si reprezentanți ai autorităților publice locale, ai ISJ Galați, antreprenori, elevi și profesori din liceele județului GALAȚI.

“Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

 

Intrarea este libera!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.