fbpx
„Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” a fost lansata la Universitatea Internationala Danubius

„Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” a fost lansata la Universitatea Internationala Danubius

„Mulțumesc, Galați, pentru primirea călduroasă și pentru interesul arătat lansării cărții „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” a fost lansata la Universitatea Internationala Danubius!”

Prof. univ. dr. Steve O. Michael, Rectorul Universității Danubius, a fost o gazdă extraordinară și un excelent partener de dialog în cadrul întâlnirii cu actorii academici și universitari pe care am avut-o înaintea lansării.

Îi mulțumesc moderatorului Conf. Univ. Dr. Andy Pușcă, Președintele CA al Universității Danubius, pentru moderarea evenimentului și pentru discuția deschisă și constructivă!” Mircea Geoana (https://www.facebook.com/mircea.geoana)

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vizitat Universitatea Internationala Danubius si si-a lansat cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” in mijlocul elevilor, studentilor, absolventilor si profesorilor danubieni.

Presedintele Consiliului de Administratie, Conf. univ. dr. Andy Pusca si Rectorul Universitatii Internationale Danubius, Prof. univ. dr. Steve Michael au pus accentul pe importanta implicarii liderilor mondiali in dezvoltarea si sustinerea educatiei.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.