fbpx
Liga Studenților “Danubius” și Clubul Sportiv “Danubius” vă invită la festivalul “Art of Love”

Liga Studenților “Danubius” și Clubul Sportiv “Danubius” vă invită la festivalul “Art of Love”

În perioada 14 - 24 februarie, Liga Studenților “Danubius” și Clubul Sportiv “Danubius”, în parteneriat cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, beneficiind de sprijinul Shopping City Galați, organizează festivalul “Art of Love”.

Evenimentul este dedicat conexiunilor interumane, fie că este vorba de relații de cuplu, relații de prietenie, relația cu tine însuți/însăți sau cu Divinitatea.

Prin intermediul workshop-urilor, al emisunilor TV, al transmisiunilor live și prin intermediul diferitelor activități online și offline, participanții vor avea acces la informații necesare dezvoltarii personale. Vor fi abordate subiecte precum prietenia ca manifestare a iubirii, ce este iubirea necondiționată sau cum te iubești tu pe tine.

Deschiderea “Art of Love” va avea loc în Shopping City Galați, în data de 14 februarie, de la ora 16.00, când studenții din Liga Studenților “Danubius”, alături de sportivii din Clubul Sportiv “Danubius” vor oferi felicitari hand-made și trandafiri doamnelor și domnișoarelor prezente în Mall.

În cadrul festivalului, va fi organizată o serie de workshop-uri dezvoltate de către psihoterapeutul Simona Giușcă, temele abordate fiind ”Te iubesc!... M-ai înțeles?” și ”Arta reconectării în cuplu”.

Zilnic, vor fi lansate întrebări tematice, pe pagina de Instagram a evenimentului. Printre acestea se numără: “Ce este iubirea?”, “Poate iubirea vindeca traumele emoționale?” sau “Ce înseamnă să fii altruist?”.

De asemenea, vor fi difuzate trei emisiuni TV - ”Masculul din ea, Femela din el” – invitat, psihoterapeut Simona Giușcă, ”Erosul poetic oriental” – invitată Conf. Univ. Dr. Alina Beatrice Cheșcă și ”Dragobete, origini și sens” – invitat Conf. Univ. Dr. Gheorghe Lateș.

Toate activitățile vor fi transmise live pe paginile de Facebook și de Instagram ale evenimentului: https://www.facebook.com/art.of.love.festival.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.