fbpx
Conferința națională, cu participare internațională, “Repere teoretice și bune practici în psihologie – Ediția I” - prima conferință de psihologie din Galați

Conferința națională, cu participare internațională, “Repere teoretice și bune practici în psihologie – Ediția I” - prima conferință de psihologie din Galați

Între 7 și 11 aprilie 2021 se va desfășura conferința națională, cu participare internațională, “Repere teoretice și bune practici în psihologie - RTPP 2021”, organizată de Institutul pentru Cercetarea Tulburărilor din spectrul autist și “Prosalvita”, program de prevenire și asistență psihologică și socială a adicțiilor, în colaborare cu Universitatea “Danubius” din Galați.

 

Aceasta este prima conferință de psihologie din Galați, un eveniment proiectat în egală măsură pentru comunitatea academică și pentru practicieni, menit să aducă laolaltă vorbitori cu abordări din fundamentele și bazele psihologiei, acces la ultimele studii, precum și noi tendințe și viziuni în domeniu.

Conferința își propune să reunească specialiști din ramurile psihologiei și psihoterapiei, atât din țară cât și de peste hotare, pentru a pune bazele unei rețele de profesioniști care, sub egida interdisciplinarității, să promoveze bunele practici și rigoarea științifică în diferitele ramuri ale psihologiei.

 

Unul dintre organizatorii evenimentului, Florian Miu, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale a Universității “Danubius”, specializarea Psihologie si fondator “Prosalvita” ne-a declarat că “Noi, ca psihoterapeuți, avem nevoie să ne creăm identitatea noastră proprie și vrem ca această conferință, aflată la prima ediție, să devină o tradiție. Invităm cât mai mulți oameni, atât studenți cât și psihologi, să beneficieze de ceea ce vor spune colegii noștri de breaslă”. Întrebat ce aduce nou RTTP 2021 și de ce a fost aleasă Universitatea “Danubius” pentru a găzdui conferința, Florian Miu a spus că evenimentul va furniza noi abordări, facilitând informarea și congruența între psihologi: “Am ales Danubius datorită specializării <<Psihologie>> de unde pleacă viitori profesioniști în domeniu”.

 

Organizatorii conferinței au mai declarat că sunt încântați de suportul academic și de implicarea Universității ”Danubius”, “un actor educațional important, promotor al multor proiecte cu impact social și aport valoric în comunitate. Deschiderea, implicarea și grija pentru creșterea comunității locale ale profesioniștilor de la Universitatea <<Danubius>> ne-au impresionat”.

 

Detalii despre modul de organizare, dar si pentru inscrieri – 0768336000 (Florian Miu, fondator PROSALVITA) sau 0745523227 (Alina Galatanu, fondator Institutul pentru Cercetarea Tulburărilor din spectrul autist).

 

Taxa de participare la Conferința RTTP 2021 este de 200 de lei și poate fi achitată prin virament bancar. 

 

Detaliile contului sunt următoarele:

Asociația "Se Poate Și Altfel"

CIF: 32742644

IBAN: RO20 RNCB 0141 1678 7995 0001

deschis la Banca Comercială Română.

 

Pentru înscriere este nevoie de dovada plății

 

Pentru a participa la conferință, cei interesați sunt rugați să acceseze Formularul înscrierii.

Data limită pentru înscrieri este 31 martie 2021.

 

Alina-Petra Marinescu,

Redactor Departamentul MEDIA

Universitatea Danubius


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.