fbpx
EVENIMENT DEDICAT DEZVOLTĂRII SPORTULUI GĂLĂȚEAN ȘI REGIONAL - MASA ROTUNDĂ CU TEMA ,,OPORTUNITATI DE DEZVOLTARE SI DIRECTII DE FINANTARE PENTRU ASOCIAȚII SPORTIVE”

EVENIMENT DEDICAT DEZVOLTĂRII SPORTULUI GĂLĂȚEAN ȘI REGIONAL - MASA ROTUNDĂ CU TEMA ,,OPORTUNITATI DE DEZVOLTARE SI DIRECTII DE FINANTARE PENTRU ASOCIAȚII SPORTIVE”

Racordată intereselor comunității, Universitatea ”Danubius” a început noul an universitar printr-un eveniment dedicat proiectelor de interes sportului gălățean și regional. Identificarea oportunităților de dezvoltare și de finanțare a cluburilor și asociațiilor sportive locale și regionale, a reprezentat tema principală a primei mese rotunde organizată, pe data de 6 octombrie, la Universitatea ”Danubius” .

Rectorul Universității ”Danubius”, Conf. univ. dr. Andy Pușcă, a precizat că una dintre direcțiile de dezvoltare a Universității ”Danubius” implică o atenție deosebită acordată conceptului de educație duală, studii universitare și educație sportivă. De asemenea, au fost prezentate avantajele pe care partenerii Universității Danubius le pot avea, în baza parteneriatului care va prinde contur in următoarea întâlnire de lucru, și care se referă la consultanță de business, traininguri și cursuri oferite de CREDO, în cadrul Danubius International Business School.

Președintele Asociației Clubul Sportiv Universitatea Danubius, Marius Cosoreanu, a afirmat faptul că CSU Danubius își asumă rolul complex de a oferi un mediu stabil pentru dezvoltarea tinerilor care isi doresc sa obtina cele mai inalte performante la nivel educational si cel sportiv, în mediul universitar. Vor avea loc selecții de sportivi care să formeze echipa de fotbal a CSU Danubius, dar, cel mai ambițios proiect pe care și-l asumă Universitatea Danubius este de a crea o bază sportivă la cele mai înalte standarde pentru sportivii universității și pentru copiii și juniorii practicanți de fotbal din municipiu și din județ.

Oportunitățile de dezvoltare și de finanțare prin fonduri europene au fost prezentate de către Directorul Danubius International Business School, dna. Alina Răileanu, care a subliniat importanța cooperării tuturor partenerilor în identificarea noilor direcții de finanțare europeană în domeniul sportiv.

Evenimentul a fost organizat de către reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Danubius, în colaborare cu Danubius International Business School și CREDO, și, printre invitați, s-au numărat reprezentanți ai ACS Fortuna Galați, ACS Junior Galați, ASC Școala de fotbal Oțelul Galați, CS United Galați, Asociația Județeană de Fotbal Galați etc.

 

Purtător de cuvânt –Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.