fbpx
DONĂM! COLECTĂM! AJUTĂM!

DONĂM! COLECTĂM! AJUTĂM!

In cadrul campaniei UNIVERSITATEA DANUBIUS SPRIJINA REFUGIATII DIN UCRAINA, Amfiteatrul 1 a devenit centru de colectare de produse pentru copiii si mamele refugiate din Ucraina, fiind transformat, in aceasta perioada, in punctul cel mai important din incinta universitatii. Aici am strans deja pachete cu carti de colorat, carioci, jucarii, obiecte de igiena personala.

O echipa de pshihologi si studenti voluntari de la Facultatea de Psihologie va merge la copiii care sunt veniti la centrul organizat de autoritatile locale in incinta Scolii nr. 7 pentru a oferi consiliere psihologica, dar si produsele donate de membrii comunitatii academice danubiene.

 Strangem, in continuare, pentru copiii ucranieni, jucarii, carti de colorat, creioane si carioci, hainute pentru interior destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 – 6 ani. Colecta se face in cortul amplasat in curtea Universitatii Danubius, unde voluntarii din Liga Studentilor Danubius primesc si sorteaza toate produsele care sunt donate.

Daca doriti sa va alaturati campaniei noastre, va asteptam, in fiecare zi, intre orele 10.00 si 18.00, la sediul nostru din Bd. Galati nr. 3. Pentru orice detalii, va rugam sa-l contactati pe Gabriel Neagu (Liga Studentilor Danubius) – 0759173338 sau email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

DONAM, COLECTAM, AJUTAM IMPREUNA!


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.