fbpx
Burse si premii pentru studentii si cursantii danubieni

Burse si premii pentru studentii si cursantii danubieni

Bursele se acordă studenților de la programele de licență și cursanților de la Colegiul Danubius, forma de învățământ cu frecvența si care au taxele de studii achitate integral pentru anul universitar in curs.
Pentru mai multe detalii despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a va putea inscrie sa primiti bursele sau premiile, va invitam sa consultati Regulamentul de Acordare a Burselor - https://www.univ-danubius.ro/burse-si-premii
 
Puteti depune formularul prin care solicitati bursa de studiu pana pe 10 septembrie 2023, accesand linkul - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR4t8JDD00jeztyZNBZgxlGAasPjtP9b6xxMiIjcM6Un_ArA/viewform
Pentru studenții înmatriculați în anul I, care au semnat contractul de scolarizare - se va acorda bursă de merit pe baza mediei de la examenul de bacalaureat (medii cuprinse între 9,76 - 10,00 – 50 % reducere din taxa de studiu,) în limita numărului de burse stabilite. Dacă sunt mai mulți candidați cu același punctaj, bursa va fi alocată în funcție de data solicitării bursei.
De asemenea, bursele se acordă, în limita numărului de burse stabilite, studenților integraliști din anii superiori de la programele de licență, forma de invatamant cu frecvență, cu taxele de studii achitate și care nu au fost sancționați în perioada școlarizării în cadrul universității, cu rezultate deosebite la învățătură și care au îndeplinit  următoarele condiții conform punctajului întrunit:
1.   la sfârșitul anului de studii precedent au obținut medii între 9,50 – 10 (40 - 50% reducere din taxa de școlarizare),
 - pentru medii cuprinse între 9,76 - 10 se acordă (50% reducere din taxa de școlarizare)
 - pentru medii cuprinse între 9,50 – 9,75 se acordă (40% reducere din taxa de școlarizare)
2.   au participat cu cel puțin două lucrări la sesiunile de comunicări științifice studențești, (10% reducere din taxa de școlarizare)
3.   au organizat cel puțin șase activități extracurriculare (simpozioane, conferințe, workshop-uri, activități de promovare a universității, etc.) derulate sub egida UDG (20% reducere din taxa de școlarizare).

Pentru a beneficia de burse, studentul interesat va completa formularul pentru solicitare burse/premii însoțit de actele doveditoare pentru asigurarea întrunirii condițiilor prevăzute la art. 6 din Regulamentul de acordare a burselor / premiilor (adeverințe, diplome de participare la conferințe și activitățile extraccuriculare, adeverință de student cu media inclusă, copie diploma de bacalaureat pentru studentii din anul I).
 
Termen limita de trimis formularul completat - 10 septembrie 2023!
 
 
 
 
 

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.