fbpx
UNIVERSITATEA DANUBIUS DIN NOU PREZENTĂ LA CEA DE-A 15-A CONFERINȚĂ GENERALĂ AUAP 2022

UNIVERSITATEA DANUBIUS DIN NOU PREZENTĂ LA CEA DE-A 15-A CONFERINȚĂ GENERALĂ AUAP 2022

Universitatea Danubius va fi reprezentată și în acest an de Președintele Conf. univ. dr. Andy Pușcă la cea de-a 15-a Conferință Generală AUAP 2022 găzduită de Daffodil International University, Dhaka, Bangladesh în perioada 14-16 noiembrie 2022.

Conferința Generală AUAP 2022

Tema din acest an va fi „Sinergia între Tehnologia Informației și Educația de Calitate în Era 4IR”. După ce a călătorit din Australia, China, Indonezia, Coreea de Sud, Malaezia, Iran, Thailanda, Filipine, aceasta este pentru a doua oară când Bangladesh va găzdui această conferință globală. Se așteaptă ca participanții formați din președinți de universități, rectori, cancelari, vicecancelari, academicieni, directori de top, administratori și reprezentanți ai guvernului din diferite țări să se alăture acestei conferințe.

 

Keynote Speaker

DR. Fernando Léon GARCÍA, Președintele IAUP 2021-2024 și a Universității CETYD

Dr. Leon-Garcia este Președintele Asociației Internaționale a Președinților de Universități (IAUP) pentru perioada 2021-2024. De asemenea, este Președinte al Universității CETYS din 2010, conducând instituția la acreditare în SUA (WASC, ACBSP, ABET) și una dintre cele mai internaționalizate universități din Mexic. Înainte de aceasta, a fost cancelar al diviziei internaționale a City University of Seattle, cu o prezență în America, Europa și Asia.

 

Despre AUAP (Asociația Universităților din Asia și Pacific)

Asociația Universităților din Asia și Pacific (AUAP) a fost înființată în Thailanda în 1995 pentru a acționa ca o platformă de interacțiune și colaborare dintre și între instituțiile de învățământ superior din regiunile Asia și Pacific. Membrii săi includ instituții bine-recunoscute și de conducere din regiune și la nivel global.

Consiliul de administrație al AUAP cuprinde președinții și directorii generali ai instituțiilor și are un consiliu consultativ care cuprinde profesioniști recunoscuți la nivel mondial în diverse domenii, inclusiv educație, drept, UN System (United Nation System), sănătate, afaceri și multe altele. Are o structură de guvernanță robustă pentru a supraveghea toate aspectele activității sale. De la înființarea sa, AUAP a avut un mare succes în promovarea culturii a calității și a inovației în educație. Între altele, organizează diverse programe și proiecte în domeniul predării, cercetării, inovației, diversității, egalității de gen, cooperării pentru dezvoltare socio-economică, sportului și serviciilor de care beneficiază comunitățile locale.

 

Universitatea Daffodil International (DIU) este una dintre universitățile de top din Bangladesh, conform multor clasamente naționale și internaționale, inclusiv THE, QS și Greenmetric pentru perspectiva sa verde. În prezent, DIU are 22.000 de studenți sub 5 facultăți și 25 de departamente diferite. Aproximativ 400 de studenți internaționali din multe țări diferite studiază în prezent și aici. DIU a stabilit colaborări internaționale cu aproximativ 440 de universități din întreaga lume și membri ai unor organizații internaționale de top precum AUPF, IIE, IAU, IAUP, AUAP, ACU, ALA, ACD, Magna Charta, UNAI, APAIE, EURAS, ESRUC, EEUA, ATUNET, IEEE, ISTQB, ACE, NAFSA, AMDISA, EAIE, ATIFTAF, ITU, ACBSP, UNGC, UMAP, IFLA, WUACD, GUNI, SDSN, ASEF, AIESEC, ASECU, IETI, Future Team, SDG Helpdesk, EEUA etc.

Cu parteneri globali, DIU lucrează reciproc în domeniul programelor de schimb pentru studenți și profesori, programe de vară și iarnă, burse, stagiu internațional, colaborări de cercetare, programe de formare pe termen scurt, mobilitate virtuală etc.

 

Website: http://daffodilvarsity.edu.bd

Parteneri Internaționali: http://daffodilvarsity.edu.bd/international-linkage

Membri Internaționali: http://daffodilvarsity.edu.bd/mps/members

Programe: http://daffodilvarsity.edu.bd/article/programs

Link-uri către AUAP 2022: https://auapgc2022.daffodilvarsity.edu.bd/

https://auap.org/

Videoclip promo: https://www.youtube.com/watch?v=2FytsQkRL20

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.