fbpx
A 6-A EDIȚIE A PROGRAMULUI FUTURE - CONSTRUIEȘTE CU PASIUNE

A 6-A EDIȚIE A PROGRAMULUI FUTURE - CONSTRUIEȘTE CU PASIUNE

Peste 120 de studenți și profesori universitari din toată țara sunt așteptați să se înscrie la cea de-a 6-a ediție a programului FUTURE – Construiește cu pasiune, cel mai complex program de orientare în carieră din România.

 

Aflat la a 6-a ediție, programul FUTURE – Construiește cu pasiune, ediția SYKES part of Sitel Group® ajută direct cei 3 piloni ai educației să se pregătească pentru viitor și piața muncii. Studenții – profesorii universitari – angajatorii participă împreună la sesiuni de training comune cu accent pe piața muncii și dezvoltarea competențelor necesare pentru angajare.

 

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune se desfășoară în formatul online și include sesiuni de training săptămânale cu studenții înscriși în program, sesiuni de orientare în carieră, precum și întâlniri de lucru cu profesorii universitari ce aprofundează noi metode de predare și înțeleg piața muncii. 

 

Înscrierile în noua ediție a programului FUTURE susținută de compania SYKES part of Sitel Group® se realizează până în 26 octombrie 2022 pewww.madalinahodorog.ro/future.

Toate sesiunile de training și activitățile din cadrul programului sunt gratuite”. -https://www.universuljuridic.ro/un-viitor-altfel-studentii-si-profesorii-universitari-se-pot-inscrie-acum-la-future-cel-mai-amplu-program-de-orientare-in-cariera/

Sunt deschise 80 de locuri pentru studenți și 40 de locuri pentru cadrele didactice.

Pentru mai multe detalii despre Programul FUTURE puteți accesa link-ul: https://www.madalinahodorog.ro/future.

Program

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.