fbpx
Image

Internațional

Anunțuri Selecții ERASMUS+

Stimați colegi,

Departamentul de Relații Internaționale prin intermediul Biroului Erasmus+ al Universității Danubius vă informează că selecția membrilor comunității academice Danubius care vor beneficia de burse Erasmus+ de Predare si Formare în universitățile din țările membre Programului Erasmus+ continuă.

Prin intermediul programului Erasmus+, participanții selectați pot preda sau desfășura mobilități de formare la acele universități din țările Programului Erasmus+ care acceptă participarea acestora.

Avem plăcerea de a vă informa că în cadrul proiectului cu numărul 2021-1-RO01-KA131-HED-000007971 sunt în continuare disponibile aproximativ 65 de locuri de mobilitate, după cum urmează: 35 locuri pentru predare și 30 de locuri pentru formare.


Anunt Selectie Studenti KA103 Mobilitati de Studii sau de Practica

Dragi studenti,

Universitatea „Danubius” are plăcerea de a va informa ca selecția studenților care vor beneficia de burse Erasmus+ de studiu sau de practica este deschisă.

Prin intermediul programului Erasmus+, studenții selectați pot studia un semestru sau desfășura mobilități de plasament la una dintre instituțiile membre ale Programului Erasmus+ din Europa, sau, in cazul mobilităților de plasament, la o companie eligibilă.


Anunț Selecție Personal Didactic, Didactic-Auxiliar si Administrativ, Mobilități cu Țările Programului

Stimați colegi,

Biroul Erasmus+ al Universității Danubius va informează că selecția membrilor personalului academic didactic si auxiliar care vor beneficia de burse Erasmus+ de Predare si de Formare în universitățile din țările membre Programului Erasmus+ este deschisa.

Prin intermediul programului Erasmus+, participanții selectați pot preda sau desfășura mobilități de formare la unele din universitățile din țările Programului Erasmus+.


© 2023 Danubius University. All Rights Reserved.