fbpx
ZIUA CARIEREI ASIROM VIG SA ÎN PARTENERIAT CU UNIVERSITATEA DANUBIUS CONTINUĂ

ZIUA CARIEREI ASIROM VIG SA ÎN PARTENERIAT CU UNIVERSITATEA DANUBIUS CONTINUĂ

Cariera în industria asigurărilor,  între mit sau realitate.

Transformă miturile despre cariera în domeniul asigurărilor în oportunități reale! 

Te așteptăm în data de 22 NOIEMBRIE 2022, ora  12:00  la Universitatea Danubius, Aula Magna,  pentru a descopri  mediul în care vei crește  profesional și provocările care te vor transforma  în cea mai bună versiune  a ta.

Compania de top ASIROM VIG SA te invită  să-ți creezi o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare în industria asigurărilor și  să descoperi motivele pentru care ar trebui să i te alături.

Chiar dacă ești student,  proaspăt absolvent, aflat la începutul carierei sau un profesionist cu  experiență care caută schimbarea, ASIROM VIG SA îți oferă oportunitatea dezvoltării profesionale continue și activarea într-un mediu organizațional colaborativ care încurajează diversitatea, munca în echipă și comunicarea bidirecțională.

 

SPEAKERS:

Moderator - Maricica TUDOSE, Manager ASIROM VIG SA, Galați;

Training Manager - Septimiu MAIER, ASIROM VIG SA va vorbi despre suportul educațional, multiplele oportunități de învățare, programele de finanțare, treptele de cariera ori incentive-uri;

Lect. univ. prof. Luminița Maria FILIP CRĂCIUN, Director CC, DISEDD - Centrul de Cercetări privind Dinamica Socio-Economică în Dezvoltare Durabilă din cadrul Universității Danubius;

Cătălin HORHOGEA, Director Regional ASIROM VIG SA.

 

Invitații vor împărtăși povești despre traseul lor în cariera de asigurări, experiențele lor , modul în care au reușit să se automotiveze pentru atingerea performanței, cât și valoarea modelelor de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale durabile.

Evenimentul va avea parte și de o sesiune Q&A și chestionare privind feedback-ul participanților.

 

Mioara Lepădatu,

Specialist PR


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.