fbpx
Universitatea Danubius, co-organizator al evenimentului stiintific international  „Integrare și inovare: Conferința internațională privind serviciile lingvistice și studiile de zonă în era digitală”, China

Universitatea Danubius, co-organizator al evenimentului stiintific international „Integrare și inovare: Conferința internațională privind serviciile lingvistice și studiile de zonă în era digitală”, China

În luna octombrie, Rectorul Universității Danubius, Dr. Steve O. Michael si Lector univ. dr. Panaitescu Manuela Carmen si Conf. univ. dr. Tureac Cornelia Elena, de la Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, au participat la conferinta internationala „Integrare și inovare: Conferința internațională privind serviciile lingvistice și studiile de zonă în era digitală” , organizata de Universitatea Jiangxi, China, în colaborare cu Universitatea Danubius. A fost un eveniment cu 120 de participanți din 15 țări printre care experți, savanți, profesori și cercetători din țară și din străinătate.

La ceremonia care a deschis evenimentul, Dr. Chen Shifa, în numele Universității Jiangxi, a întâmpinat călduros experții și profesorii chinezi și străini prezenți la întâlnire și a prezentat pe scurt istoria, dezvoltarea, realizările și contribuțiile remarcabile ale universitatii gazda din ultimii ani. El a spus că această conferință s-a concentrat pe serviciile lingvistice în era digitală și pe cercetarea regională și națională

În discursul său din deschiderea conferintei, Dr. Steve O. Michael a prezentat pe scurt istoria Universității Danubius si si-a exprimat recunostinta catre Universitatea Jiangxi pentru oportunitatea de a participa la organizarea acestui eveniment stiintific de anvergura internationala, invitand intreaga audienta sa viziteze Universitatea Danubius pentru a implementa proiecte educationale commune.

De asemenea, rectorul Michael a susținut o prezentare in plen: Viitorul educației lingvistice: pericolul tehnologiei AI, și a avut si două prezentari pentru studenții și profesorii de la universitatea gazdă: Educație pentru leadership global: importanța experienței de studiu în străinătate (Prelegere pentru studenții Facultatii de Administrare a Afacerilor, JUFE) și Educație pentru leadership global: Realizarea viziunii inițiativei Belt and Road (Prelegere pentru studenți si profesori de la Facultatea de Limbi Străine și Studii de Zone, JUFE).

Lector univ. dr. Manuela Panaitescu și Conf. univ. dr. Cornelia Tureac, de la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Universitatea Danubius au avut o prezentare despre Comunicarea interculturală în era digitală.

La ceremonia de închidere, Dr. Zhang Xifeng și Dr. Steve O. Michael, în numele organizatorilor conferinței, și-au exprimat recunostinta tuturor participantilor, spunând că schimburile academice la această conferință internațională au fost foarte fructuoase pentru toti participanții, student, profesori, deopotriva.


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.