fbpx

ULTRAMARATON EDIȚIA A II-A  - ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

ULTRAMARATON EDIȚIA A II-A - ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

„Fie ca sufletul și inima să ne fie un izvor de bucurie.

Un izvor de înaltă valoare și speranță este un alt partener important în creionarea poveștii noastre, Universitatea Danubius . Cu aceeași determinare, perseverență și dăruire cu care ne-au obișnuit , luptă alături de noi  pentru  o cauză nobilă, a unor copii SPECIALI și cu adevărat minunați! ” – Nicoleta Lupoae, Președinte APCA

Universitatea Danubius a continuat să contribuie la construirea poveștii celui mai mare VIS  în sprijinul luptei cu autismul spunând din nou, "prezent", cu inima și cu fapta, la cel mai mare eveniment caritabil-sportiv, a doua ediție Ultramaraton Galați, care s-a desfășurat pe 16-17 aprilie, în Pădurea Gârboavele.

Scopul caritabil al evenimentului este construirea, etapizată, în urma mai multor ediții ale Ultramaratonului, a primului centru de excelență din întreaga regiune în recuperarea autismului. Etapizarea este prevăzută să dureze maximum cinci ani. Prima ediție a Ultramaratonului a avut ca scop principal achiziționarea terenului, chiar în orașul Galați.

Excelența a fost sprijinită la în cea de-a doua ediție pe mai multe direcții. Organizatorii Ultramaratonului, Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați și Asociația Profesională a Polițiștilor Locali, și-au propus strângerea de fonduri pentru copiii cu autism ce beneficiază de serviciile de asistență și sprijin din cadrul APCA. O parte din sumele colectate în scop caritabil au fost direcționate și către sprijinirea unor copii care fac excelență în educație, dar care nu au posibilități materiale pentru accesarea resurselor necesare.

 

 „ALEARGĂ pentru tine și pentru ceilalți – ÎMPREUNĂ suntem mai puternici !”

 

 

Mioara Lepădatu

PR Specialist

 



Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.