fbpx
TESTE PSIHOMETRICE ȘI TEHNICI PROIECTIVE NECESARE ÎN EVALUAREA PERSONALITĂȚII – CURS P2 – PRACTIC

TESTE PSIHOMETRICE ȘI TEHNICI PROIECTIVE NECESARE ÎN EVALUAREA PERSONALITĂȚII – CURS P2 – PRACTIC

Asociația Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală AvataRO organizează în colaborare cu Universitatea Internațională Danubius din Galați, cursul P2- PRACTIC DE TESTE PSIHOMETRICE ȘI TEHNICI PROIECTIVE NECESARE ÎN EVALUAREA PERSONALITĂȚII.

Acest curs se adresează psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor școlari, cadrelor didactice, consilierilor pentru dezvoltare personală, consilierilor de orientare profesională, medicilor psihiatri, asistenților sociali, studenților și tuturor celor implicați în evaluarea psihologică a copiilor, adolescenților și adulților.

Beneficiile participării la acest curs includ dobândirea de informații și abilități practice în utilizarea testelor proiective, îmbinate cu tehnicile de imagerie mentală. Aceste cunoștințe vă vor permite să vă dezvoltați personal și să utilizați aceste instrumente în domeniul dvs. profesional, în special în contextul educațional.

Cursul este interactiv, oferind acces la studii de caz prezentate de trainer, pentru a vă ajuta să înțelegeți teoria și practica într-un mod captivant. Veți lucra la stabilirea obiectivelor pe termen scurt și lung, elaborând un program de intervenție eficient.

Tehnicile de imagerie mentală dirijată reprezintă metode unice de explorare a stării emoționale actuale, adresându-se conștientului și inconștientului pentru identificarea problemelor subiacente.

 

Coordonator și Formator:

Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut Specialist -Psihoterapie Pozitivă, Experentiala, Cognitiv - Comportamentala, Hipnoterapeut, Coach - NLP Terapeut Somatic, Șaman, Terapii energetice - Biorezonanță Magnetică și Interpretare Somatică - Consilier pentru Dezvoltare Personală, Formator, Psihopedagog, Președinte Asociația Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala - AvataRO- formare profesională - acreditată ANC - Autoritatea Națională a Competențelor. Experienţă de peste 18 ani în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, organizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere și module outdoor - dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică, Președinte Asociația Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personală AvataRO.

  • Cursul se află în catalogul SEAP/SICAP la poziția CPV -- 79998000-6
  • Data: 15 iunie 2024
  • Interval orar: 9:30 - 18:30
  • Structura cursului: prezentarea testelor, cu însușirea cunoștintelor de aplicare a lor și sesiuni de interpretări de teste – studii de caz.
  • Locaţia: sala A38, Universitatea Internațională Danubius, Galaţi
  • Certificat de participare: fiecare participant va primi un certificat util la CV-ul prefesional. Studenții care nu sunt încă atestați ca psihologi în cadrul Colegiului Psihologilor din România sau studenții de la alte specializări, vor primi adeverință de participare 30/60 ore din partea Asociației Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală AvataRo, utilă în programul de practică.
  • Costul cursului: – 300 lei/persoana, minim 10 persoane.

În prețul cursului sunt incluse: activitatea de training, suportul de curs – mapa electronică, materiale, coffee break-uri, certificatul de participare.

  • Înscrieri și informații suplimentare: 0733180466

 

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.