fbpx
TESTE PROIECTIVE SI TEHNICI DE IMAGERIE MENTALA - CURS P1 - PRACTIC

TESTE PROIECTIVE SI TEHNICI DE IMAGERIE MENTALA - CURS P1 - PRACTIC

Asociatia Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRO organizează în colaborare cu Universitatea Danubius din Galați, cursul P1- PRACTIC DE TESTE PROIECTIVE SI TEHNICI DE IMAGERIE MENTALA

 

Cursul se adresează psihologilor, psihopedagogilor psihoterapeutilor, consilierilor scolari, cadre didactice, consilierilor pentru dezvoltare personala, consilierilor de orientare profesionala, medicilor psihiatri, asistentilor sociali, studentilor, tuturor persoanelor care prin natura meseriei evalueaza sau lucreaza cu copii, adolescenti si adulti.

Participand la acest curs veti insusi informatii si abilitati de utilizare a testelor proiective si a tehnicilor de imagerie mentala, pe care le puteti imbina in cadrul scolar pentru a obtine si informatii despre viata emotionala a elevilor pe care ii instruiti. Cursul presupune 9 ore de dezvolatre personala, este interactiv, avand acces la studii de caz ale trainerului, astfel va ajuta sa va imbogatiti cunostintele cu informatii teoretice si practice interesante cat si trasarea obiectivelor de lucru pe termen scurt si pe termen lung prin realizarea unui program de interventie.

Tehnicile de imagerie mentala dirijata sunt considerate metode unice prin care se poate determina si prezenta starea emotionala actuala, deoarece la intrebarile directe adresate partii noastre constiente avem tendinta de a raspunde intr-un mod formal, neintrand practic in partea intunecata a realitatii, deoarece incercam permanent sa controlam perceptiile celorlalti cu privire la persoana noastra. Prin tehnici de imagerie mentala, ne adresam inconstientului si prin proiectiile pe care le declanseaza, poate fi determinata starea actuala emotionala a persoanei si identificata problema care a generat aceasta stare.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o altfel de evaluare psihologica, bazandu-se pe 6 teste proiective (TV, P6I, CCSSR, Testul Atomul Social, Cuibul), Tehnica Imageriei Mentale si Cardurile Psihologice, avand posibiliatea de a obtine informatii despre cum se poate evalua un client, dar si despre modalitatea de intervenție.

 

TEMATICĂ:

 1. Evaluarea Clientului
 2. Tehnicile Poiective - Ce este proiectia si mecanismul psihologic al
 3. Cum, cand se manifesta proiectia?Clasificarea testelor
 4. Aplicatii practice ale testelor proiective anuntate prin prezentarea studiilor de
 5. Realizarea unui plan de interventie prin trasarea obiectivelor de lucru pe termen scurt si pe termen lung.

 

COORDONATOR SI FORMATOR:

 

Roxana Rohan – Psiholog- Psihoterapeut Specialist -Psihoterapie Pozitivă, Experentiala, Cognitiv - Comportamentala, Hipnoterapeut, Couch - NLP Terapeut Somatic, Șaman, Terapii energetice - Biorezonanță Magnetică și Interpretare Somatică - Consilier pentru Dezvoltare Personală, Formator, Psihopedagog, Președinte Asociația Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala - AvataRO- formare profesională - acreditată ANC - Autoritatea Națională a Competențelor. Experienţă de peste 18 ani în psihoterapie – copii, adolescenţi şi adulţi- individuală/de familie, organizator şi formator workshop-uri,organizator şi facilitator tabere și module out door - dezvoltare personală copii şi adulţi, trainer cursuri de perfecţionare şi specializare adulţi, coordonator practică psihologică, Președinte Asociația Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRO

 

 • Cursul se afla in catalogul SEAP/SICAP la pozitia CPV -- 79998000-6
 • Data: 6 aprilie 2024
 • Interval orar: 9:30- 18:30
 • Locaţia: Universitatea Danubius, Galaţi
 • Certificat de participare: fiecare participant va primi un certificat util la CV-ul prefesional. Studentii care nu sunt inca atestati ca psihologi in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania sau studentii de la alte specialitati, vor primi adeverinta de participare 30/60 ore din partea Asociatiei Centrul de Consiliere si Dezvoltare Personala AvataRo, utila in programul de practica.
 • Costul cursului: – 300 lei/persoana, minim 10 persoane.

In pretul cursului sunt incluse: activitatea de training, suportul de curs – mapa electronica,materiale, coffee break-uri, certificatul de participare.

 • Înscrieri și informații suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , 0744508294/ 0725621662

 

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.