fbpx
Seminar de educație financiară - Învață de la un antreprenor de succes!

Seminar de educație financiară - Învață de la un antreprenor de succes!

Nivelul redus de alfabetizare financiară din România reprezintă unul dintre motivele pentru care Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și-a asumat un rol activ în dezvoltarea și livrarea de programe de educație financiară adresate tuturor categoriilor de consumatori sau viitori consumatori de produse financiare nebancare. Studenții reprezintă o categorie foarte importantă în acest context, ei pregătindu-se să intre pe piața muncii și să înceapă viața de adult.

Având în vedere focusul Universității spre antreprenoriat, această inițiativă poate fi privită ca un beneficiu pentru studenții Universității Danubius. În data de 21 martie de la ora 19:00 va avea loc un Webinar care îl va avea ca invitat pe domnul Radu Georgescu – Chairman of the Board  Seedblink.

Dacă și tu îți dorești o carieră de antreprenor sau ești deja antreprenor, ASF a pregătit un webinar special dedicat, Învață de la un antreprenor de succes!  Cu această ocazie veți putea interacționa cu o personalitate a lumii de afaceri și veți afla cum să începeți o afacere, cum se transpune viziunea unei afaceri în practică, care sunt abilitățile necesare pentru a deveni antreprenori de succes și multe altele.

Înscrierea pentru participarea la seminar a celor interesați se realizează prin completarea unui formular Google form: https://docs.google.com/forms/d/19e4cCQ_MbyLRqSGZrvJWMVM8b577KIatulPpm04W2TY/edit.

Participarea este gratuită.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.