fbpx
PROGRAMUL TÂRGULUI EDUCAȚIONAL – OPEN DOORS FOR YOUR FUTURE

PROGRAMUL TÂRGULUI EDUCAȚIONAL – OPEN DOORS FOR YOUR FUTURE

Nu rata șansa de a te bucura de aceste experiențe educative și de a descoperi diversele domenii academice pe care le oferim la Universitatea Internațională Danubius.

Iată doar câteva dintre activitățile pregătite pentru tine:

Facultatea de Drept va aborda subiectul sensibil al combaterii violenței în școli, discutând despre soluțiile moderne precum supravegherea video.

Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate îți propune un eveniment special despre gestionarea emoțiilor și o incursiune în trecutul, prezentul și viitorul informaticii.

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale te invită să te transformi în jurnalist pentru o zi și să înveți cum să te exprimi corect și eficient. De asemenea, vei putea participa la un workshop captivant despre povestea de viață a unui temerar în teatrele de operațiuni.

Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor te așteaptă la workshop-ul "Antreprenorii Imposibilului", o incursiune în lumea antreprenoriatului creativ și inovator.

Colegiul Danubius va dezvălui misterele programării și rețelisticii, alături de tainele producției media, în două evenimente captivante.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră îți va oferi informații esențiale despre orientarea în carieră și va răspunde la întrebările tale despre viitorul profesional.

program 1


program 2


program 3


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.