fbpx
Limbaj și cultură în teoria lui Eugeniu Coșeriu

Limbaj și cultură în teoria lui Eugeniu Coșeriu

Centrul de Hermeneutică „Simboluri și Texte” (CHeST) al Universității „Danubius” din Galați, în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iași, organizează joi, 16 decembrie 2021, la ora 17.00, conferința Limbaj și cultură în teoria lui Eugeniu Coșeriu. Câteva distincții filosofice esențiale, susținută on-line de prof. univ. dr. habil. Cristinel MUNTEANU de la Universitatea „Danubius” din Galați.

Această conferință, care se adaugă celorlalte evenimente din acest an dedicate celebrării „Centenarului Eugeniu Coșeriu”, este menită să contribuie la o mai bună înțelegere a lingvisticii integrale coșeriene. În acest sens, profesorul Cristinel Munteanu va prezenta și va explica o serie de distincții fundamentale, de natură filosofică, pe care s-a construit teoria savantului de origine română. În același timp, expunerea va fi utilă și celor interesați să afle mai multe despre esența limbajului și a culturii în general.

Evenimentul va fi înregistrat și va putea fi vizionat ulterior pe canalul de YouTube al Universității „Danubius” din Galați.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.